Deze young adults kunnen we scoren vanaf augustus

Geplaatst op 31 juli 2017 door Emmy in Boeken / 13 Comments

Het is volop zomer. En vakantie, voor de meesten dan. Op dit moment geniet ik ook van een paar dagen zonder werk en dat is natuurlijk heerlijk! Lekker met boeken bezig op een rustige manier. Ha. Augustus is een vrij rustige maand qua te verschijnen boeken, maar toch heb ik weer een lijstje kunnen samenstellen. Kijk je mee?

Klik op het omslag om meer te lezen.

Nederlands

Kronieken van de Academie voor SchaduwjagersHet eos-projectLevensbloedAan alle jongens van wie ik hield - Veel liefs, Lara JeanDe Mars trilogie 3 - Morgenster

Het boek van Cassandra Clare heb ik al en de nieuwe van Mirjam Mous heb ik al mogen lezen voor blogtour, dus ik richt mijn ogen vooral op de andere drie van dit rijtje. Ik weet niet zo goed of Levensbloed mijn ding gaat zijn, maar naar Veel liefs, Lara Jean kijk ik wel uit, evenals naar Morgenster!

Aan het hof van EdenOut there 2 - De Gordiaanse kloof

Ik ben benieuwd of Aan het hof van Eden mijn ding gaat zijn.

Engels

Wonder Woman WarbringerOne Dark ThroneThe Start of Me and YouThe Beauty of DarknessAfter the Game

Yay, Wonder woman! One dark throne twijfel ik nog over. The Beauty of Darkness verschijnt eindelijk in paperback.

The Thousandth Floor 02. The Dazzling HeightsThis Is Not the EndThe Wood

Er is niet zo veel dat me aanspreekt deze maand.. MAAR DAT IS GOED VOOR MIJN TBR! Herkennen jullie dat? Ik vind het tweede helft van dit jaar een beetje matig qua uitgaven, maar daar is mijn boekenkast

 

Welk boek hoop jij deze zomermaand aan je collectie te kunnen toevoegen.

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

13 responses to “Deze young adults kunnen we scoren vanaf augustus

  1. chantal

    ik ben wel heel benieuwd naar Wonder Woman… ik ben niet zo van de superhelden verhalen, maar Leigh Bardugo is een van mijn lievelingsschrijvers. En Dazzling Heigths, ik vond het eerste deel zooo goed!

  2. Andrea

    Ik zie er wel een paar die ik wil lezen maar niet noodzakelijk wil kopen. Ik kan wachten tot de bibliotheek ze heeft. Een paar heb ik al in het Engels en ik verwacht een Celebrate Books box 😉
    Even rustigaan met kopen is niet erg. En ik verwacht deze week Alle Sterren. Dat wel 🙂

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.