YALC Haul

Geplaatst op 5 augustus 2016 door Emmy in Haul / 4 Comments

Afgelopen weekend was ik op YALC, een young adult conventie in Londen. Daar kocht ik uiteraard een aantal boeken en wist ik een groot aantal goodies te scoren. In deze vlog laat ik zien wat ik allemaal mee naar huis heb genomen. Veel plezier met kijken!

Naar welk boek kijk jij het meest naar uit? En welke goodie zou jij willen scoren bij een event?

Tags: ,

Divider

4 responses to “YALC Haul

  1. je Haul is echt sjnghdvbabgvhbdbffg amazing <3 <3 <3 Wat een gave boeken zitten ertussen zeg omg!!!!! En die covers ook allemaal <3 kwijllll. En die goodies zijn ook geweldig allemaal! Kan niet wachten om zelf ook te gaan volgend jaar, sta nu al te springen hihi!!!

  2. Zo leuk allemaal! Ik zie ook echt veel boeken die interessant klinken.
    Ook je andere filmpjes over YALC en Harry Potter feestje waren super <3
    Ik hoop ooit ook nog eens naar YALC te mogen gaan. Lijkt me zooooo gaaf om allemaal mee te maken.

  3. Hier was ik zo benieuwd naar. Wat een geweldige haul heb je kunnen meenemen naar huis. Eigenlijk heb ik nu vooral veel medelijden met je rug en armspieren want ik heb zo’n vermoeden dat je koffer gigantisch zwaar moet zijn geweest. Oh ja, ik heb het idee dat ik het meisje dat op de cover van The outliers staat al eens op een andere cover heb zien staan. Ik heb alleen geen flauw idee welk boek dat was. Eigenlijk spreekt ver elk boek me aan maar de cover van The flame never dies vind ik echt heel mooi. Het eerste tasje is hier favoriet en ook de kaartjes vind ik ontzettend leuk.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.