Met deze YA boeken trappen we januari af in 2018

Geplaatst op 29 december 2017 door Emmy in Boeken / 6 Comments

In januari verschijnen er HEEL VEEL toffe nieuwe boeken en ik heb er weer een aantal op een rijtje gezet. Hou je vast, want na een rustige decembermaand komen er weer vet veel boeken bij om op je wishlist te zetten. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen. Deze blogpost bevat links met een partnerlink. Mocht je iets via mijn blog kopen, dan krijg ik een klein percentage.

Benieuwd naar alle toffe boeken die uitkomen? Kijk dan mee. Ik heb zowel Nederlandse als Engelse boeken opgezocht.

Nederlands

De duistere machten 2 - SchaduwheerMagnus Chase en de goden van Asgard 3 - Het schip der dodenHazelwoudKnock-outAssassin's Creed 6 - Black flag

Schaduwheer is heel tof, ik heb hem al gelezen in het Engels. Zelf kijk ik enorm uit naar de nieuwe Magnus Chase en naar Hazelwoud

The Darkest Minds-trilogie 3 - Een onzeker lichtFire Sermon 3 - Vlam en asHet ongelukprojectMidnight SunDe gave van de Selkie 1 - De stem van de zee

Ik hoop dat de serie van Alexandra Bracken me nu meer trekt, zodat ik ook kan genieten van Een onzeker licht.

De gave van de Selkie 2 - De roep van AvalonDe gave van de Selkie 3 - De komst van de koningGlazen troon 5 - Rijk van stormenOntworteld

Yay, Rijk van stormen! Ik verzamel de boeken in zowel Engels als het Nederlands (dubbel genieten), dus ik ga hem zeker scoren. Ook al is hij best duur en vind ik het omslag nog steeds afschuwelijk. Ook komt er een midprice editie van Ontworteld uit. Mooi he?

Engels

ZenithSummonerThe Cruel PrinceBatman NightwalkerBefore I Let Go

Zenith is volgens mij een van de meest gehypete boeken van het moment en ik ben ook benieuwd! OOk kijk ik enorm uit naar The Battlemage en The Cruel Prince.

Wires and Nerve, Volume 2UnearthedReign the EarthThe DefiantNice Try, Jane Sinner

Ik hoop dat de twee graphic novel van Marissa Meyer ook snel vertaalt gaat worden! Naar Unearthed kijk ik ook uit. Argghh Zo veel toffe boeken!

Let's Talk About LoveYou'll Miss Me When I'm GoneThe Hazel WoodGunslinger GirlGlitter

Ik kijk enorm uit naar Hazelwood, maar ik ga de Nederlandse lezen.

Reign of the FallenFandomThe Book JumperThe Wish GranterRoseBlood

Een aantal boeken die nu pas in paperback uitkomen!

ThunderheadPoison's Cage

En tot slot twee vervolgen!

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags: ,

Divider

6 responses to “Met deze YA boeken trappen we januari af in 2018

  1. Ahhh zoveel toffe boeken! Ik heb zin in Schaduwheer (ook al ben ik nog niet zover met de serie), Magnus Chase (ook al ben ik nog niet zover met de serie), Hazel Woud, Een onzeker licht (ook al ben ik nog niet zover met de serie), Mignight Sun, Knock Out en Het ongeluk project.

    Eigenlijk alle Nederlandse boeken dus XD

  2. Dionne

    Ah zoveel! 🙈 Ik ben ook erg benieuwd naar hazelwoud en the cruel Prince, van de rest moet ik deel 1 nog lezen waardoor het moeilijk te zeggen is of deel 2 ook iets voor mij is 😳 maar dan kan ik in ieder geval doorlezen volgend jaar 🙂

  3. Do

    Wat veel mooie boekcovers zeg, wauw! Ik ben vooral erg benieuwd naar Hazel Wood en The Cruel Prince. Ik hoor ook veel over Zenith, dus ik ben best wel benieuwd naar dat boek.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.