Wrap up januari

Geplaatst op 31 januari 2024 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Ik had het voornemen om 2024 te beginnen met heel veel boeken, vooral van mijn fysieke TBR. De realiteit liep compleet anders. Ik besloot namelijk om toch een reread te doen van Crescent City en man, wat ben ik daar blij mee. Ik heb zoooo veel meer genoten van het verhaal. En zo ontzettend veel meer dingen zijn me opgevallen. Ik ben (bijna) helemaal klaar voor deel 3, al zou ik stiekem Silver Flames nog wel uitgeluisterd willen hebben. Ik ga mijn best in ieder geval doen!

Het gevolg van mijn reread is dat ik echt een stuk minder heb gelezen dan anders. Maar ik heb wel drie mega dikke boeken gelezen, dus ik mag eigenlijk totaal niet klagen.

Gelezen

In januari las ik (tot 26 januari) 8 boeken uit. Namelijk:

 • Finding Fraser- KC Dyer
 • The Wisteria Society of Lady Scoundrels – India Holton
 • Sword Catcher – Cassandra Clare
 • Crescent City #1 – Sarah J Maas
 • De verloren Wendy – Jami Leigh
 • Crescent City #2 – Sarah J Maas
 • De dag waarop de draak verdween – Annemarie van Hearingen
 • Kijk, konijnen! – Daphne Louter

Ik ben nog bezig in:

 • The wishing game – Meg Shaffer
 • A broken blade – Melissa Blair
 • A court of silver flames – Sarah J Maas
 • Het teken van de vier – Arthur Doyle

Zoals je ziet heb ik ook twee prentenboeken meegeteld. Dit zijn prentenboeken die ik nog niet eerder heb gelezen (met Lily) en daarom tel ik ze lekker mee. Het is immers mijn reading challenge.

Nieuwe boeken

Mijn TBR is gegroeid afgelopen maand. Oeps. Toch vind ik dat niet erg, want ik verwacht – na CC3 – weer volop met mijn eigen TBR aan de slag te gaan. CC3 komt hopelijk deze maand nog binnen en dan is het echt even mij niet bellen, want ik kruip in een bubbel met alleen dat boek.

Nieuw in mijn kast:

Wat februari gaat brengen

In februari wordt mijn dochtertje 4, heb ik lekker een weekje vakantie (met hopelijk veel leestijd!), heb ik weer een lesdag Sittan, laat ik een nieuwe tattoo zetten, gaat Lily naar school en tja, beleef ik vast allemaal leuke avonturen.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.