Wil je niet missen: Leesbeesten Leesclub special met Louise O’Neill

Geplaatst op 11 maart 2019 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 1 Comment

Jeetje, ik kan haast elke week nu wel een toffe aankondiging voor een event doen! Vinden jullie dit handig? Want dan blijf ik dat lekker doen! 🙂 Ik wil jullie vandaag vertellen over de Leesbeesten Leesclub special met Louise O’Neill die aankomende vrijdag is, ter ere van de derde verjaardag van de leesbeesten.

In maart bestaat mijn Leesbeesten Leesclub namelijk al drie jaar! En Van Piere heeft ons wel een heel gaaf cadeau gegeven! Naast dat we een tof verjaardagsfeestje met taart krijgen, komt er ook een auteur langs. WAH! En wel Louise O’Neill van het boek Mermaid (The Surface Breaks). Hoe tof is dat!?

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Een hervertelling van The Little Mermaid

Ik kijk omhoog. Ik kijk naar de donkere zee, de woeste golven, en doe mijn best om een glimp op te vangen van het zwakke licht in de verte. Dat is waar mijn moeder naartoe is gegaan, naar boven. En daar moet ook ik naartoe als ik de antwoorden wil vinden waarnaar ik op zoek ben.

Diep in de zee, aan de koude Ierse kust, droomt zeemeermin Gaia van een leven zonder haar tirannieke vader. Wanneer ze eindelijk voor het eerst naar de oppervlakte mag zwemmen, wordt ze verliefd op een mensenjongen. Ze verlangt naar een leven boven water. Hoe hoog is de prijs die ze daarvoor moet betalen?

Louise O’Neill, de 34-jarige Ierse auteur, is freelance journaliste. Ze ontving diverse bekroningen voor haar eerdere boeken, waaronder de Sunday Independent Newcomer of the Year, The Bookseller’s YA Book Prize, The Irish Book Award en de American Library Association’s Michael L. Printz Honor for YA-literatuur.

Mocht je taart willen komen om dit feestje met ons te willen vieren, mail dan naar info@vanpiere.nl. De toegang is gratis en voor de vaste leestbeesten heb ik een leuk presentje. We zullen een meet & greet met Louise houden en je hebt natuurlijk de kans om je boek te laten signeren. Ik zou het zelf ook supertof vinden als je in mermaid thema komt (mijn legging is al binnen!) 🙂

Kom jij ook op ons feestje?

PS. Je wordt niet thuisgebracht :

PPS. Het feestje begint – zoals alle leesclubavonden – om 19.00

PPPS. Het boek zelf bespreken we een week later tijdens de ‘gewone’ leesclub.

Tags:

Divider

One response to “Wil je niet missen: Leesbeesten Leesclub special met Louise O’Neill

  1. Priscilla

    Dit soort aankondigingen mag je van mij zeker vaker doen! Zo gaaf dit!
    En toevallig…. heb ik ook een legging… 😉 die gaat zeker aan

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.