Wil je mij helpen? Stem op mijn blog!

Geplaatst op 8 september 2019 door Emmy in Overig / 7 Comments

Eigenlijk had ik voor vandaag geen blogpost ingepland. Zoals jullie weten lees ik de laatste tijd wat minder door mijn zwangerschap én omdat ik weer lekker aan het werk ben. En daar heb ik vrede mee. Maar toen kreeg ik opeens de gelegenheid om vandaag wel een bericht te plaatsen, met een oproepje om te stemmen op mijn blog.

Most Creative DIY Blogs

Misschien heb je het al langs zien komen op facebook: mijn blog is dit jaar genomineerd voor ‘Most Creative DIY’ blog bij MrKortingscode.nl Dit vind ik natuurlijk echt een hele eer! Twee jaar terug stond ik ook op de lijst en mocht ik de wedstrijd afsluiten met een mooie prijs, die ik goed kon gebruiken om mijn blog te financieren. Met een kleine op komst, hoop ik dat ik dit jaar ook weer lekker hoog zal eindigen.

Wil jij mij helpen? Ga dan naar MrKortingscode.nl en klik onder mijn blog op ‘stem’. Je zou mij er enorm mee helpen! Hoe meer stemmen, hoe beter. Alvast super bedankt!!!

Tags:

Divider

7 responses to “Wil je mij helpen? Stem op mijn blog!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.