Wicca box of glory!

Geplaatst op 22 oktober 2012 door Emmy in Haul, Spiritueel / 0 Comments

Een week terug kreeg ik te horen dat ik de wicca box of glory had gewonnen door mijn tekening in te sturen. Helemaal trots natuurlijk, want naast dat mijn tekening een maand lang gepromoot wordt, zou ik ook een heel pakket vol allerlei paganspul krijgen!
Toen ik gisteren thuis kwam, vertelde mama dat het pakket er al was! Heerlijk snel! Dus ik ben meteen naar boven gegaan en ben het pakket gaan openen.. En wauw, er zit zo veel in!
 
Allerlei kruiden, wierook en andere leuke dingetjes die zeker nog heel wat blogjes zullen opleveren! Maar vooral leuk vind ik dat ik op deze manier dingen ga leren kennen die ik zelf nog niet zo snel zou kopen of aanschaffen; zelfs krijgen. Heel tof dus om eens uit te proberen!
In mijn gedachten bedank ik iedereen die heeft geholpen om mij te laten winnen en ik ga genieten van dit pakket! Want ik kan weer lekker dingen uitproberen <3. Want van sommige dingen heb ik geeeeen idee wat het is, dus dan kan ik lekker weer wat kennis opdoen!

Bewaren

Tags: , , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.