Welke kaarsen zouden jullie graag willen zien?

Geplaatst op 29 juli 2019 door Emmy in Letters & Lights / 4 Comments

Even geen dagboek deze week, want ik zit lekker in Londen! Voor de 6e keer bezoek ik YALC tijdens de London Film and Comic Con en ik heb er heel erg veel zin in. Vooral om mijn lieve vriendinnetjes weer te kunnen zien! Hopelijk scoor ik veel toffe boeken en mag ik veel leuke mensen ontmoeten.

Als ik terugkom wil ik weer aan de slag met nieuwe toffe items en daar heb ik jullie input voor nodig! Ik heb pas geleden een nieuwe voorraad tin containers binnengekregen, dus ik kan weer even vooruit met het bijmaken van kaarsjes die op zijn en het verzinnen van toffe nieuwe kaarsen.

Ik zou dan ook heel graag van jullie weten welke kaarsen jullie graag zouden willen zien in de shop. Wil je een oudje terugzien, of juist je nieuwe favoriete boek als een kaars? Laten jullie het achter in de reacties? Dat zou mij enorm helpen!

Tags:

Divider

4 responses to “Welke kaarsen zouden jullie graag willen zien?

  1. Ik zou kaarsen in het thema van Verkikkerd van Lisette Jonkman, de Daevebad-reeks van S.A. Chakraborty of de heruitgegeven klassiekers van Blossom Books echt gaaf vinden.

    Het lijkt me ook heel gaaf als er ook een reeks Disney villains kaarsjes zou verschijnen.

  2. Ik zou graag ‘king of scars’-gerelateerde kaarsen willen zien. Ik heb het boek net uit en vind het lastig om voor de derde keer tijdelijk afscheid van de serie te moeten nemen. Een Nicolai-, Nina- of Zoyakaars, dat zou echt heel tof zijn.
    Daarnaast misschien een tweetal kaarsen van de ‘Schemering’-serie van Victoria E. Schwab, aangezien hier veel geuren in worden beschreven.

  3. priscilla

    Ik zou graag een kaars willen zien van De Terugkeer van de Koningin die we voor de Leesbeesten hebben gelezen. Dat lijkt me echt zo leuk omdat ik het vervolg ook nog wil lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.