Wat jullie zeggen over Supernerd

Geplaatst op 25 juni 2020 door Emmy in Supernerd / 2 Comments

Hoewel ik op de kunstacademie leerde om niet al teveel geraakt te worden bij kritiek op je werk, vond ik het intens spannend om Supernerd uit te sturen. Wat als niemand het leuk vond? Wat als mensen het niks vonden en zouden denken dat Supernerd alleen maar werd uitgegeven omdat ik een veel gelezen blog heb? Hoewel ik zelf heel blij ben met mijn boek, is het altijd maar de vraag hou het boek ontvangen gaat worden. Ik hield dus rekening met matige enthousiasme… en werd vervolgens bedolven onder mooie reacties! Ik wil er graag een aantal delen!

“Hoewel de verhaallijn doet denken aan Shadowhunters, zullen lezers aangenaam verrast zijn met hoe alles in zijn geheel in elkaar steekt. Het is zoveel leuker en geloofwaardiger dan Cassandra Clare, ondanks dat het genre Urban Fantasy is en daarom eigenlijk niet zo geloofwaardig hoeft te zijn.” – Saskia Boree

Supernerd van Emmy van Ruijven is deels wat ik me er vooraf van had voorgesteld, maar het heeft mij ook weten te verrassen en mij onder andere daardoor veel leesplezier bezorgd. Ik hoop zeker op meer boeken over Steph en haar vrienden en geef dit boek in ieder geval 4 sterren.” – In de boekenkast.

“Ik heb al lang niet meer zo’n goed boek van Nederlandse bodem gelezen en stiekem zou ik willen dat er al meer boeken van haar waren, met dezelfde humor, dezelfde persoonlijkheid. Ik heb ervan genoten.” – The world of books by Fae

“Het verhaal is leuk en er zitten de nodige grappen in, iets waar veel lezers van gaan genieten. Het is ook een boek waarvan ik denk dat jongere lezers het ook leuk gaan vinden.” – Diamond Pages

“Ik vind dit een erg leuk en origineel verhaal. Sommige hoofdpersonen zijn anders dan je zou verwachten in een Young adult verhaal over superhelden en demonen. Ook de gave van Steph is niet het eerste waar je aan denkt bij een superheld. Maar het werkt verbazingwekkend goed.” – Drukinkt

“Misschien juist daardoor is Steph een uniek karakter geworden in het boekenlandschap. Ze voelt ongelooflijk echt en goed uitgedacht aan en voor de verandering is het geen hogeschool of universiteitsmeisje, maar een trotse MBO’er.” – Books of Hopes and Dreams

Supernerd is een verhaal wat ik met veel plezier heb gelezen!” – Eline Books

“De cover is ook door Emmy gemaakt en vind ik 100% bij het verhaal passen! Uitstekende keuze!” – Follow me move

“Wat een heerlijk boek is Supernerd! Ik heb werkelijk genoten van Steph en haar vrienden. Emmy van Ruijven heeft Steph levensecht neergezet en je sluit haar al heel snel in je hart.” Thrillers and more

“Ik kan echt maar één minpuntje bedenken aan dit boek, wat ik niet ga benoemen want het is een spoiler. Maar de menen die dit boek gelezen hebben weten vast wel wat ik bedoel! Ik beken dat ik een boos appje naar Emmy heb gestuurd hierover haha. Maar het laat wel zien dat Emmy absoluut niet bang is!” – Annabel, Het leven van een boekenworm

Tags:

Divider

2 responses to “Wat jullie zeggen over Supernerd

  1. Wat leuk zeg dat je zoveel positieve reacties krijgt! Ik wil hem ook zeker gaan lezen, ik heb boekenbonnen op mijn verlanglijstje staan voor mijn verjaardag dus als ik die krijg ga ik daar dit boek maar van kopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.