#Vraaghetdeboekblogger #6: Taboes in de boekenwereld

Geplaatst op 29 mei 2016 door Emmy in Uncategorized / 1 Comment

Na de vorige editie was ik even blanco wat betreft de volgende #vraaghetdeboekblogger. Het blijft immers een succes, maar er blijven ook wel veel dezelfde vragen komen. Aan de andere kant is dat goed want iedereen heeft weer een maand gehad om zich te ontwikkelen en er doen altijd wel weer nieuwe mensen mee, maar toch. Ook is het goed om bevestiging te krijgen dat je blog het prima doet. Toch wilde ik iets wat echt discussie op zou gaan leveren, maar ik wist heel lang niet wat.

taboes

Tot ik een appje kreeg van Fleurine (tja, veel boekenbloggers houden nu eenmaal op heel veel manieren contact met elkaar). Fleurine is een BookTuber en is een van de mensen die – wat mij betreft – de blog en vlog community samenbrengt. In ieder geval had zij misschien wel een goed idee: laten we het over taboes houden.

Met alle tips die bloggers delen de laatste tijd lijken er soms sneers gegeven te worden naar anderen: ‘zo moet je het niet doen!’. Moeten is natuurlijk een moeilijk woord, maar er lijken toch een soort van ongeschreven regels te zijn in de boekblogger community. Op zondag 5 juni om 20.00 uur gaan we deze taboes bespreken. Niet alleen door middel van vragen, maar ook door anonieme polls.

Iedereen mag weer meedoen; boekbloggers, BookTubers, uitgevers, lezers, meelezers. Wij veroordelen elkaar hierin niet, maar zijn hierbij eerlijk en oprecht. We mogen elkaar alles vragen (ook buiten het thema om) en bloggers geven antwoord. Dus heb jij een vraag waarom iemand het zus en zo aanpakt? Of wil je weten welke blunder die en die is begaan? Be there!

Weet jij al welke vragen je gaat stellen?

Tags:

Divider

One response to “#Vraaghetdeboekblogger #6: Taboes in de boekenwereld

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.