#vraaghetdeboekblogger 4: persoonlijkheid en groei

Geplaatst op 27 maart 2016 door Emmy in Persoonlijk / 6 Comments

vraaghetdeboekblogger4

Volgende week zondag is het weer tijd voor #vraaghetdeboekblogger, hét twitterevent voor boekbloggers, lezers, uitgevers en iedereen die maar mee wil doen. Voor de vierde maal zullen vele boekbloggers klaarzitten om al jullie vragen te beantwoorden. Ik heb er weer ontzettend veel zin in om met jullie in gesprek te gaan en vragen te stellen en te beantwoorden!

Zet dus in je agenda: zondag 3 april om 20.00 uur op twitter!

Ik ga in ieder geval al wat vragen opschrijven en om het voor iedereen weer iets gemakkelijker te maken, heb ik weer een thema bedacht. Natuurlijk mag je ook vragen buiten dit thema stellen, maar het kan iedereen helpen om weer wat nieuwe vragen te stellen.

Ditmaal is het thema:

Persoonlijkheid en groei

Iedere blogger wil groeien en de meesten van ons willen persoonlijkheid laten zien. Lezers zien persoonlijkheid als een toevoeging. Daarom gaan we het hebben over hoe je jezelf (wil) laten zien op je blog en hoe je jezelf daarin profileert. Daarnaast kunnen we elkaar tips geven om te groeien, als persoonlijkheid, blogger of bereik. Heel breed dus, maar ik denk dat het wel een erg nuttig onderwerp is. Daarnaast zal er op half 9 iets tofs bekend gemaakt worden.

Zie ik je op twitter volgende week zondag?

Tags:

Divider

6 responses to “#vraaghetdeboekblogger 4: persoonlijkheid en groei

  1. Ik hoop het wel – het staat alvast in mijn agenda genoteerd. Als alles goed gaat gaan we die dag wel naar F.A.C.T.S. in Gent. Ik hoop het want ik wil heel graag mijn Belle outfit nog eens kunnen aantrekken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.