Voordelig boeken scoren voor de feestdagen

Geplaatst op 9 november 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

De inflatie, de gasprijs, oplopende kosten voor alles: het is geen kattenpis. Misschien heb je nog niet de leeftijd dat het dichtbij komt en misschien merk je het juist enorm in je portemonnee. Helaas betekent dit vaak ook dat je keuzes moet maken, en hoewel boeken vaak voelen als een eerste levensbehoefte, kies je eerder voor een brood dan een boek. Helaas. Nu helpt het lid worden van de bibliotheek of een streamingdienst enorm om tóch te blijven lezen, maar soms wil je een boek gewoon in je kast hebben. Gelukkig zijn er alternatieven!

Zo mocht ik onlangs wat boeken uitzoeken bij Voordeelboekenonline.nl. Dit is een ideale plek om goedkope boeken te scoren. Nieuwe boeken, oudere titels, ramsj of gewoon iets anders dan wat je normaal leest: ze hebben een enorm aanbod.

Deze boeken kunnen ze voor een aantrekkelijke prijs aanbieden omdat de boeken licht beschadigd zijn. Die beschadigingen zijn soms zelfs amper zichtbaar! En mij maakt dit niet zo uit: ik wil vooral een boek lezen. En als ik het boek goedkoper kan krijgen omdat het ergens een deukje heeft? Helemaal top.

Ik heb uren zitten neuzen tussen de boeken en heb een hele lijst gemaakt met boeken die op mijn verlanglijst stonden, maar ook welke boeken me gewoon aanspraken. Soms waren het titels die ik wel eens langs had zien komen en soms was er iets anders wat me prikkelde. Door de aantrekkelijke prijs werd het heel verleidelijk om álles te willen hebben. Voor nu ben ik vooral blij met wat ik heb uitgekozen omdat ik wat series compleet heb kunnen maken.

Gek op YA? Check dan ook even de goedkope kinderboeken, want daar staan ook pareltjes tussen.

Dit was mijn buit. Op de foto zie je wel dat de stofomslagen wel beschadigingen hebben, maar dat vind ik niet erg. Ik ben vooral blij dat ik de boeken heb. Een aantal boeken zijn nagenoeg perfect op een klein deukje na. Ik zie wel een goed vertegenwoordigde uitgeverij, trouwens.

Anywayyyy. Ik ben erg blij me met mijn boeken en ze waren erg snel binnen. Ze hebben echt een enorm aanbod en ik vond het soms lastig om te navigeren, maar toen ik eenmaal wist hoe ik moest zoeken, ging ik los.

Ook goedkoop boeken scoren? Er verschijnen dagelijks nieuwe boeken op de site, dus sla je slag (of vul je verlanglijst aan!).

Oh en trouwens: binnenkort is er een black friday sale… Dus hou de site in de gaten!

Deze blogpost is tot stand gekomen tot een samenwerking. Dat neemt niet weg dat ik oprecht enthousiast ben over deze aanbieder en de service die zij leveren.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.