Volgende week bespreken de Leesbeesten: Amber van Hati Bell

Geplaatst op 29 april 2016 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 1 Comment

Leesbeesten Leesclub

Volgende week vrijdag (6 mei) om 19.00 uur zal de Leesbeesten Leesclub bij boekhandel Van Piere het boek Amber van Hati Bell gaan bespreken. Zelf las ik het boek zo’n 3 jaar terug al en zal ik het speciaal voor de leesclub gaan lezen. Binnenkort verschijnt het tweede deel en Hati leek het leuk om daarom dit boek op deze manier extra onder de aandacht te brengen. Ik was natuurlijk helemaal voor!

AmberALLES HEEFT EEN PRIJS… De dryade Amber O’Neill is door haar unieke maar gevaarlijke gave een buitenbeentje binnen een verborgen bovennatuurlijke gemeenschap in een Engels stadje. Als door een fusie tussen de lokale scholen rivaliserende rassen, zoals draken en dryaden, gedwongen worden hun dagen deels gemeenschappelijk door te brengen, ontaardt er een strijd rond Amber. Wanneer Amber voor het eerst in aanraking komt met haar gezworen vijand, een drakenjong, krijgt ze een schokkend visioen. Hoe ver kan ze deze draak vertrouwen, en zal hij haar helpen of haar ondergang betekenen? Wie met vuur speelt…

 

Ik ben erg benieuwd wat iedereen uiteindelijk van het boek vind! Ik verwacht dat er dit keer verschillende meningen zullen zijn en kijk er erg naar uit om iedereen te horen praten over het boek. Ik ga er in ieder geval weer mooie vragen bij bedenken.

Mocht jij er nu ook bij willen zijn, meld je dan aan via het facebookevent. Zie ik je daar?

Tags:

Divider

One response to “Volgende week bespreken de Leesbeesten: Amber van Hati Bell

  1. Sylvia

    Veel plezier bij de leesclub, ben zeer benieuwd wat iedereen ervan vindt! Ik kan er jammer genoeg dit keer niet bij zijn, maar wie weet de volgende keer weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.