Volgende week bespreekt de Leesbeesten Leesclub: Het verhaal van Sky

Geplaatst op 2 september 2016 door Emmy in Uncategorized / 1 Comment

Na een zomerstop komt de Leesbeesten Leesclub volgende week vrijdag (9 september) om 19.00 uur weer samen in boekhandel Van Piere. Mocht je zin hebben, dan ben je natuurlijk van harte welkom om aan te schuiven. We zullen het boek Het verhaal van Sky van Joss Sterling gaan bespreken en ik heb er heel veel zin in! Ik ga het boek herlezen, zodat ik jullie weer heel wat vragen voor kan leggen.

Naast het bespreken van het boek zullen we ook een boek uitzoeken voor de komende twee keren en gezellig kletsen over boeken onder het genot van een hapje en een drankje. Kom jij ook?

Soulmates. Het verhaal van Sky

Sky vindt het helemaal niets dat ze met haar adoptie-ouders vanuit Londen naar de rustige Amerikaanse Rocky Mountains moet verhuizen. Maar als ze op haar nieuwe High School één blik heeft geworpen op de stoere maar arrogante Zed, kan ze alleen nog maar aan hem denken.

Zed valt, ondanks dat hij nog nooit interesse heeft getoond in een meisje, voor Sky. Hij noemt Sky zelfs zijn soulmate en zegt dat ze de rest van hun leven samen zullen zijn.

Dit gaat Sky allemaal veel te snel en ze wil niets weten van het hele soulmategedoe. En ook niet van de gaven die ze volgens Zed heeft. Toch kan ze, hoe hard ze het ook probeert, geen afstand van hem nemen en ze wordt meegesleurd in een wereld vol liefde, geweld, manipulatie, familiegeheimen en speciale gaven…

Soulmates. Het verhaal van Sky is het eerste deel van de Soulmates-serie. De boeken zijn onafhankelijk van elkaar te lezen.

Ben jij er ook bij?

Tags:

Divider

One response to “Volgende week bespreekt de Leesbeesten Leesclub: Het verhaal van Sky

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.