Vijf boeken die ik tijdens de feestdagen wil lezen

Geplaatst op 25 december 2020 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Vrolijk kerstfeest allemaal! Vandaag is het eerste kerstdag: de vreemdste die we ooit hebben meegemaakt, denk ik. De eerste kerst met onze lieve Lily en ook nog eens een kerst met weinig mensen om ons heen.

Ik heb natuurlijk lekker vakantie en hoewel Lily alle aandacht opeist, hoop ik toch lekker te kunnen lezen. Ik heb vijf boeken uitgezocht die ik deze periode heel graag zou willen lezen. Het zijn deels boeken van mijn TBR en deels boeken uit de kast.

Deel 17 van de W.i.t.c.h. graphic novels

Deze bundel gaat verder waar de Nederlandse strips zijn gestopt. Ik vind het zo’n leuke serie, dus ik wil heel graag verder. Met sinterklaas kreeg ik deze bundel en het lijkt me ideaal voor de feestdagen!

Het luisterboek van Circle of Shadows

Hoewel ik het boek ook fysiek heb, wil ik het graag verder luisteren. Ik ben al bezig, maar het gaat langzaam. In de vakantie wil ik elke dag met Lily gaan wandelen, dus dan verwacht ik dat het snel zal gaan!

The Art of Harry Potter

Dit boek kreeg ik een paar jaar geleden en hoewel ik er veel doorheen heb gebladerd toen, heb ik het nog niet gelezen. Daar is het tijd voor!

Watertrappelen

Ik lees de laatste tijd meer poëzie en dus lijkt het me lekker om dit boek ook rond deze tijd te lezen. Ik type dit wel echt 2 weken geleden dus misschien heb ik hem al eerder opgepakt.

Supernerd

Ik wil Supernerd herlezen omdat ik bezig ben met een vervolg en tja, dan is het soms handig om dingen terug te lezen om te kijken of alles klopt.

Welke boeken wil jij gaan lezen tijdens de feestdagen? Zeker nu we elkaar niet echt mogen zien blijft er vast wat leestijd voor iedereen over.

Tags: ,

Divider

3 responses to “Vijf boeken die ik tijdens de feestdagen wil lezen

  1. Marjolijn

    Leuk lijstje, Emmy! Ik probeer elk jaar rond de feestdagen Wonderland te lezen, om in de kerststemming te komen :p

    Fijne feestdagen!

  2. Fijne Kerst! Ik hoop in het nieuwe jaar ook wat meer tijd te maken voor poëzie. Voor de feestdagen staan Stilte heeft een eigen stem en Aurora rising op mijn tbr.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.