Verschijnt in | Oktober

Geplaatst op 3 oktober 2014 door Emmy in Boeken / 11 Comments

Omdat jullie dit blijkbaar toch een erg prettige rubriek blijken te vinden, heb ik besloten er toch mee door te gaan, al blijf ik zoeken naar de ideale manier. In plaats van heel veel plaatjes, dit keer een lijstje. Laat vooral een reactie achter wat jullie prettiger vinden!

Waarom zo erg bol.com gericht, zou je je afvragen? Nou, als jullie via mijn blog iets bij bol.com zouden kopen, dan krijg ik een percentage daarvan? Dit gebruik ik om mijn blog te onderhouden en andere leuke acties te organiseren.

Naar wel boek kijken jullie enorm uit?

Tags: ,

Divider

11 responses to “Verschijnt in | Oktober

  1. Schrijven Kreng en Vlam ben ik heel benieuwd naar. Ook Offergave staat op mijn lijstje en Wisselkind ga ik denk ik deze maand in het Engels lezen. Stad van Hemelse Vlammen vond ik geweldig (direct gelezen toen hij in het Engels uitkwam).

  2. Janita

    Euhm , als ik een lijstje met boeken zou zien, zou ik dat heel leuk vinden. Ik zie nu een hele grote afbeelding met kleine vierkantjes waarin het woord bol.com staat… Ik zie dus geen boeken of afbeeldingen van boeken…

  3. De ijzerproef, Offergave, Dag 21, Angelfall 2, Alice in Zombieland, … Volgens mij moet ik eerst zelfs nog het 5de deel uit de Kronieken van de Onderwereld-reeks lezen. Shame on me

  4. Ahhhh wat veel leuke boeken hoe kan ik nou GEEN geld uitgeven deze maand? :O Stad van Hemelse Vlammen wil ik sowieso hebben, Offergave moet ook in mijn boekenkast (kan ik de trilogie in 1 keer lezen), Shock lijkt me ook spannend, Een wereld zonder hemel heb ik deel 1 gekregen in een andere cover, ik ben ook wel geïnteresseerd in Vlam en Wisselkind is nu zo populair dat ik daar misschien ook aan moet beginnen…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.