Verschijnt in maart

Geplaatst op 2 maart 2015 door Emmy in Boeken / 13 Comments

Maart is begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor heel wat nieuwe boeken! Wederom heb ik voor jullie een overzichtje gemaakt van boeken (die mij tof lijken!) die deze maand uit gaan komen. Als ik dat zo zie, dan wordt het heel erg inhouden om niet meteen naar de boekhandel te rennen!

Mocht je de linkjes niet kunnen zien; zet dan even je addblocker uit of verwijder je cookies!

welk boek moet en zal jij hebben?

Tags:

Divider

13 responses to “Verschijnt in maart

  1. Jaaaa het is maart! De maand van mijn verjaardag 😀
    Dus deze post is dubbelleven want nu kan ik kijken wat ik allemaal op mijn verlanglijstje ga zetten.
    Sowieso de prins en de lijfwacht. Ook lijkt Freefall me erg gaaf.
    The pointes book is ook echt een boek om voor je verjaardag te krijgen :p
    Bedankt voor de update 🙂

  2. Dat zijn idd een hoop leuke boeken!!! Wat ben ik blij dat ikniet iedere dag voorbijde boeken winkelhoef te lopen. Want anders was de veverlengingwel heel erg groot nadat ik dit lijstje heb gezien….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.