Verschijnt in december

Geplaatst op 2 december 2015 door Emmy in Boeken / 9 Comments

Ook in december verschijnen er weer een aantal interessante Nederlandse en Engelse Young Adult en fantasy boeken. Ik zet ze voor jullie weer op een rijtje met behulp van linkjes naar bol.com. Kan je ze niet zien, dan raad ik je aan om even je add-blocker uit te schakelen. Het zijn er minder dan anders, maar dat is vrij normaal in december. Dit is wat er onder andere allemaal verschijnt in december.

Nederlands:

Engels:

Ondanks de niet zo lange lijst, kijk ik wel uit naar een paar boeken. Welk boek zou jij op je verlanglijstje zetten?

Commissie die via bol.com wordt binnengehaald gaat volledig naar de Boeken Adventskalender.

Tags:

Divider

9 responses to “Verschijnt in december

  1. Ik zag de Frozen Tides paperback al in de boekenwinkel hier gisteren. Mijn vingers jeukten, maar toch niet meegenomen. Wandering Star zag ik ook al. 🙂

    Hush Hush komt vrij vlot achter elkaar uit in het Nederlands geloof ik, he?

  2. Hush Hush is een geweldige serie! Ik heb hem al jaren in mijn kast in het Nederlands, maar dan met de andere kaften. Die vind ik eerlijk gezegd mooier dan deze, maar misschien komt dat wel omdat ik zo gehecht ben aan die boeken. 🙂

  3. Ik ben in Silber bezig en vind het weer heerlijk lezen en Mijn hart en andere zwarte gaten heb ik al kunnen lezen en vond ik ook erg gaaf! Verder vind ik de cover van Het gefluister in de duisternis erg gaaf, dus daar ga ik zeker eens naar kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.