Verschijnt in: Augustus

Geplaatst op 1 augustus 2014 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Ook komende maand zullen er weer een aantal super toffe boeken gaan verschijnen en daarom heb ik weer een lijstje samengesteld. Let wel, dit is een lijstje met boeken die voor mij relevant zijn en waar ik interesse in heb: dit zijn ook meteen de boeken die het meest interessant zijn voor Zon en Maan.
Ik heb er in ieder geval weer een paar gevonden waarvan ik begin te stuiteren op mijn stoel! Klik op de omslag om het boek te bestellen.

Het boek van levenDe elite / Selection-trilogie IIVerborgen / Het Huis van de Nacht 10Het godinnenofferDonds offerGevangene van de nachtReinhartHet zwaard van het noordenHeksenwaanWatersong / 4 - Het lied van de Sirene

Naar welk boek kijken jullie ontzettend uit komende maand?

 

Tags: ,

Divider

8 responses to “Verschijnt in: Augustus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.