Versatile Blogger Award

Geplaatst op 25 augustus 2015 door Emmy in TAG / 9 Comments

Onlangs werd ik door Marcia (en later ook Joost) genomineerd voor de Versatile Blogger Award. Dit is een award die een beetje lijkt op de liebsten award. Allereerst is het de bedoeling dat je degene die je genomineerd hebben bedankt.

Bij deze.

bedankt

Dan is het de bedoeling dat ik 7 feiten over mezelf en mijn blog vertel. Tot slot dien ik 15 mensen te nomineren. Dat vind ik wel veel… Dus wellicht dat ik een wat bescheidende lijst samenstel.

7feiten

 

Ik vind het best lastig om zeven feitjes te benoemen.. want ik heb best wel het idee dat ik vrij open ben. En dat ik wel vaak over mezelf vertel. Maar ik zal mijn best doen (ook voor de nieuwe lezers!)

 1. Ik ben afgelopen mei ten huwelijk gevraagd via een boek. Ja, mijn verloofde weet wat ik leuk vind. We zijn samen ontzettend leesfanaten, waardoor ons huisje (waar we sinds juni in zitten) vol boeken, dvd’s games en andere fandom spullen staan. Elke dag weer duizend liefde.
 2. Ik praat tegen dingen die waarschijnlijk niks terug zeggen; mijn kat, mijn potloden, mijn knuffels, mijn haar…
 3. Ik vond het vroeger echt verschrikkelijk om te praten in het openbaar. Ik heb namelijk altijd het gevoel dat ik over mijn woorden struikel. Toch vind ik het steeds leuker om te praten en krijg ik ook het gevoel dat ik het kan. Dan struikel ik maar een paar keer hoor.
 4. Ik gebruik twitter om sneller contact te krijgen met klantenservices, want ik heb er een hekel aan om drie dagen te moeten wachten tot ik word geholpen voor iets wat drie seconden duurt.
 5. Ik heb de omslagillustratie van Lobsters gemaakt en een aantal non-book producten van Best of YA… en ik hoop met heel mijn hart dat ik in de toekomst nog veel meer voor uitgevers mag doen.
 6. Ik vind het stiekem heel eng en heel erg tof als ik word herkend van mijn blog. Klinkt het egoïstisch als ik zeg dat dit me het gevoel krijg alsof ik iets bijdraag aan de boekenwereld?
 7. Via het bloggen heb ik oprecht de meest amazing people mogen ontmoeten. En dan heb ik het niet alleen over uitgevers en schrijvers, maar vooral ook over bloggers en lezers.

Sorry… dit zijn niet de meest originele feitjes ooit. Voel je vrij om vragen te stellen in de comments!

iknomineer

Ik nomineer de volgende bloggers:

Esmee
Katja
AngelicaEllis
Tim
De dames van BookNuts
Marjolijn
Kim
Jantine

Tags: ,

Divider

9 responses to “Versatile Blogger Award

 1. Ten huwelijk gevraagd via een boek??? woaw!
  Je bent niet de enige die tegen je kat praat, hehehe.
  Het is goed om te horen dat je het tegenwoordig leuk begint te vinden om te praten in het openbaar. Dat geeft mij hoop voor de toekomst. Het is dus wel mogelijk 🙂
  & lol, twitter voor klantenservice? hahaha, dat is eigenlijk best slim.

 2. Blij dat ik niet de enige ben die tegen haar huisdier praat. Af en toe ziet Chewie me echt aan te kijken met zo’n ‘Meen je dat nu?’-blik. Eigenlijk doe ik het best wel vaak.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.