Vandaag partyhardy op yalfest!

Geplaatst op 22 april 2018 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Vandaag even geen reguliere blogpost, want hoe erg ik ook mijn best doe om vooruit te werken, ik had de afgelopen weken niet altijd tijd en puf om dat te doen. Dit kwam mede door alle voorbereidingen op yalfest. Niet alleen had ik vele nieuwe items om te ontwerpen, maken en klaarzetten, ik wilde ook de Sarah J Maas box voor yalfest versturen én ik moest een aantal interviews voorbereiden. En in de tussentijd draaide de gewone werkzaamheden ook door. Yikes! Ik heb echt zo hard gewerkt de afgelopen paar weken en ik ben ontzettend productief geweest. Ik ben oprecht trots op wat ik heb neergezet. En nu is het partyhardy yalfest tijd.

Toch wilde ik vandaag niet zonder blogpost zitten, dus heb ik besloten om een overzichtje te maken met een aantal toffe dingen die je bij mijn kraam kunt doen/scoren vandaag op YALFest.

Mocht je nu niet naar YALFest gaan; alle nieuwe dingen die overblijven, komen uiteindelijk nog in de webshop.

Scoren

Ik heb echt ontzettend veel verschillende dingen bij me, maar van sommige items slechts enkele stuks. Wil je zeker zijn van bepaalde dingen, kom dan vooral snel langs. Zie je het niet liggen? Vraag dan gerust of ik het nog heb, of ik weet misschien een leuk alternatief!

Wat heb ik bij me?

 • Kaarsen (alle oude en ook alle nieuwe! Sommige in een beperkte oplage!)
 • Kaarten (zowel de oude als de nieuwe, welke in de boxen zaten)
 • Boekenleggers (uit de boxen)
 • Harry Potter- en Sarah J  Maasboxen. In een beperkte oplage! Op is oppppppp. Ik heb de boxen op de webshop al op uitverkocht gezet. Wil je meerdere items uit de box? Neem dan de box, want slechts enkele items zijn nog los verkrijgbaar.
 • Etui’s
 • Mokken
 • Waxmelts
 • Thee
 • Posters
 • Buttons
 • De exclusieve Night Court washitape (nergens anders te krijgen!)

En nu vergeet ik vast nog wel wat!

Ook heeft mijn man een aantal Dungeons & Dragons items bij zich, denk aan mooie dobbelstenen.

 

Pinnen!

Je kunt zowel pinnen als contant betalen. CHILL.

Reserveringen ophalen

Ik heb voor een aantal mensen reserveringen klaarstaan. Vergeet niet je naam te vermelden en wat je apart hebt laten zetten. In sommige gevallen moet er nog betaald worden.

Acties

Naast dingen kopen heb ik ook een paar acties klaargezet. Nu loopt er een streetteam rond de de liefde voor Letters & Light zullen verspreiden en is mijn kraam niet te missen in de shopzaal. Ik heb een grote banner mee en nog wat tofs wat jullie hieronder kunnen lezen.

Ideeenbus

Heb je ideeën voor bepaalde items, bepaalde kaarsen of een box? Laat dan je idee achter in de ideeënbus. Onder de inzendingen verloot ik een leuk pakketje, dus vergeet je mailadres niet achter te laten. Een leuke boodschap achterlaten kan natuurlijk ook, of je favoriete item benoemen. Damn, ik had een grabbelbox moeten maken. #gemistekans.

Winacties

Ik zal gedurende de dag enkele winacties houden. Hou hiervoor instagram en met het bijzonder instastories in de gaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een exclusieve goodie die ik nog over heb, of andere toffe items.

POPCORN!

Yes, je leest het goed! In samenwerking met Celebrate Books hebben we popcorn geregeld! Als je iets bij een van onze stands koopt, krijg je een bonnetje voor gratis popcorn. HOE CHILL.

Nog een laatste noot: sorry als ik je niet herken! Ik ben verschrikkelijk met namen en gezichten en vooral op dagen op yalfest, waar er superveel prikkels zijn. Ik zie zooo veel mensen, waar ik een deel van herken en een deel gewoon niet. Kom vooral hoi zeggen, vind ik superleuk!

Zie ik jou daar?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.