Val & Verlossing – Lees hier de proloog en hoofdstuk 1!

Geplaatst op 13 januari 2015 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Namens Blossom Books mag ik jullie vandaag iets heel erg tofs & exclusiefs aanbieden.. Namelijk de proloog en het eerste hoofdstuk van Val en Verlossing, het slotstuk van de Grisha Trilogie. Het is echt een fantastisch boek, dus ik raad jullie allemaal aan ook deze te lezen.

En omdat het boek bijna uitkomt en velen van jullie staan te springen om de inhoud; hier alvast een voorproefje!

downloadhem

Veel plezier met lezen!

Bewaren

Tags: ,

Divider

3 responses to “Val & Verlossing – Lees hier de proloog en hoofdstuk 1!

  1. Leuk zeg!
    Ik twijfel nog steeds heel erg over deze boeken. De omslag van het eerste boek is om te kwijlen, maar als ik de omschrijving lees dan lijkt het me niet iets voor mij. Maar goed – dat heb ik met zoveel boeken gehad die uiteindelijk heel gaaf bleken te zijn. Teveel boeken, te weinig tijd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.