Unboxing Custom Jewels & Bol.com

Geplaatst op 6 januari 2016 door Emmy in Haul / 10 Comments

Onlangs bestelde ik een aantal boeken bij bol.com en een aantal producten uit de sale van Custom Jewels.  Ik heb een unboxing video opgenomen om te laten zien wat ik heb aangeschaft. Een deel daarvan was ook voor mij een verrassing; ik bestelde namelijk drie mystery minis van Supernatural!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankopen en ga ze een mooie plek in mijn kast geven.

Tags:

Divider

10 responses to “Unboxing Custom Jewels & Bol.com

  1. Ik kon nog maar één mysterie mini krijgen haha. Maar ik heb wel Ron en Harry erbij gekocht. A darker shade of magic is echt heel erg goed! Ik ben ontzettend benieuwd naar het tweede deel dat dit jaar als het goed is uitkomt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.