Unboxing Celebrate Books: Read like a royal

Geplaatst op 10 december 2016 door Emmy in Haul / 6 Comments

We moesten er helaas even op wachten; De Read like a royal box van Celebrate Books. De boeken hadden vertraging. Maar man man man, wat was het het wachten waard. Naar mijn beleving is dit de best gevulde box tot nu toe en laat deze Engelse editie zien dat Celebrate Books absoluut niet onder doet voor andere grote spelers op de markt. Sandra heeft ons weer ontzettend verwend en ik wil jullie in deze blogpost laten zien wat er bij mij allemaal in zat.

Alleen de doos is al weer prachtig. Ik bewaar ze allemaal; voor mij zijn ze namelijk ideaal om mijn kaarsen in op te bergen! Ik word altijd superblij als de postbode de Celebrate Book Box in mijn handen duwt.

Als in de doos open, dan zie ik al meteen dat hij propvol zit. WOW. Bovenop zit het kaartje met alle info over de Read like a royal box en een tissuedoos. Dit is volgens mij een extraatje vanwege het lange wachten. Mooi. Want ik ben nog steeds verkouden en ik lees momenteel een boek waar ik volgens mij ontzettend om ga janken op het eind.

Vervolgens vind ik dit super schattige rode zakje waar kleine bedeltjes aan hangen. Bedeltjes zijn altijd leuk, bijvoorbeeld op foto’s, maar ook om aan een armbandje te hangen, of als een soort boekensieraad te gebruiken. Ook zit er een klein zakspiegeltje in. Dit spiegeltje heb ik voor de box mogen ontwerpen. Sorry, de foto is een beetje vaag, want door dit grijze licht was het nogal donker binnen. Voortaan kan jij je make-up bijwerken in stijl (of stiekem om een hoekje gluren).

Het volgende item wat ik tegenkwam is een zakje met een leuk patroontje, waar dit uit kwam. Een magnetische boekenlegger van Heartless, wat ik heel erg handig vind omdat ik tegenwoordig bijna alleen nog maar magnetische boekenleggers gebruik, een Alice in Wonderland boekenlegger die er echt heel mooi uitziet (hij is GOUD!) en een A Court of thorns and roses button. Hij is mat en echt machtig prachtig.

Maar we zijn nog niet klaar!

Naast het boek Heartless van Marissa Meyer (een hele mooie hardcover!) en de handtekeningkaart (welke ik weer heb ontworpen), zit er ook gewoon nog een notitieboekje van Blossom Books bij. SAY WHAT!? Die zijn normaal gewoon €10,- en hij zit er gewoon in. HOE NICE.

Oh, en er zat ook een brief van mevrouw Meyer herself bij, over Heartless.

Wauw wauw wauw wat zijn we verwend. Er zitten zo veel mooie dingen in de Read like a royal box.

De Celebrate Books box doet het thema echt eer aan.

Allemaal dingen die ik goed kan gebruiken en ook nog eens heel erg mooi vind. Deze eerste Engelse box is een groot succes en echt een koopje als je ziet wat er in zit. Als ik het vergelijk met Owlcrate, waar dit boek ook in zat, dan ben ik echt blij dat ik de Celebrate Books Box heb!

Ik kijk nu al uit naar de kerstbox en de januaribox. Daar zit Cinder in. Ik weet zeker dat 2017 ons nog heel veel fantastisch mooie boxen zal brengen.

Tags: ,

Divider

6 responses to “Unboxing Celebrate Books: Read like a royal

  1. Ik vind het echt super hoe de spulletjes in deze doos perfect bij elkaar passen. De quote-kaart is ook tof die deed me meteen terug denken aan de HarteloosCountdown want toen heb ik dezelfde tekst ook uitgewerkt voor de Instagram-challenge.

  2. Andrea

    Echt een hele leuke box. Het notitieboekje van Blossom Books was een geweldige goodie. En de quotekaart met handtekening van Marissa Meyer, wauw ! O ja, ik vind je ontwerp op het spiegeltje echt schattig 🙂 Ik had een theepotje en een lepeltje als bedeltjes aan het zakje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.