Unboxing Cattastic Pumpkin box

Geplaatst op 3 november 2021 door Emmy in Unboxing / 0 Comments

Een tijdje terug vroeg Anouk (Post & Papier) of ik de illustraties van haar Halloweenbox wilde verzorgen. Anouk en ik kennen elkaar echt al jaren en jaren en ik vind het nog altijd heel leuk om haar te volgen. Vorige week kreeg ik – mooi voor Halloween- de Cattastic Pumpkin box binnen en die wil ik natuurlijk graag met jullie delen!

Ik heb alle illustraties aangeleverd en Anouk heeft er allemaal mooie producten van laten maken. Zo zitten er kaarten, een stickervel, washitape, een notitieblok en clear stamps in de box. Ik vind ze echt heel tof geworden!

Zijn de katten niet schattig? Alles past heel goed bij elkaar op deze manier en ik vind zelf dat de box perfect bij de herfst past. Ook na Halloween is deze box leuk!

De washitape is iets donkerder geworden dan we hadden gehoopt, maar past op deze manier qua sfeer natuurlijk perfect bij deze tijd van het jaar!

Naast de stickers vind ik de clear stamps het tofste product uit de box. Je kunt de stempels gemakkelijk gebruiken en ik vind ze heel erg schattig geworden.

Al met al vind ik de Cattastic pumpkin box van Post & Papier een waar feestje geworden. Mocht je hem ook nog willen bestellen, dat kan hier!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.