Unboxing Book Vault #1 – By the fire

Geplaatst op 4 december 2016 door Emmy in Haul / 1 Comment

zonenmaanintro

Er is een nieuwe boekenbox op de markt: BookVault. Deze Nederlandstalige box werd afgelopen vrijdag bij mij thuis geleverd; precies op tijd want ik moest bijna weg. Ik heb snel de unboxing voor jullie opgenomen, want ik kon gewoonweg niet langer wachten om hem open te maken. Middels een video wil ik jullie laten zien wat er allemaal in zat.

Ik vond de box heel leuk, ook al heb ik beide boeken al. Wie weet kan ik er iemand anders nog blij mee maken. Als boekenblogger loop je nu eenmaal het gevaar om het boek al te hebben. So be it. Wel ben ik heel erg blij met de kaars. Als kaarsenmaker word ik er heel blij van om mijn boekenkast vol te zetten met geurige kaarsen. De kaars is dan ook mijn favoriete product uit de doos.

In januari verschijnt er weer een box. Het thema van deze keer is winter’s road, en ik heb eigenlijk geen idee welk boek daar goed bij zou passen? We zullen het zien. Misschien ga ik hem wel bestellen. De boxen kosten €25,- exclusief verzendkosten.

Wat is jouw favoriete item uit deze boekenbox?

Denk je nu: AAAAH DIE BOX MOET IK OOK! Kom dan morgen nog zeker even langs. #hint

Tags:

Divider

One response to “Unboxing Book Vault #1 – By the fire

  1. Zelf was ik zeer blij verrast dat de boeken mooi verpakt waren als cadeautjes. Weer eens wat anders dan een bak met piepschuim waarin je moet spitten. Het leukste uit de boek was het feit dat je 2 boeken hebt. Voor mij een serie die ik nog niet ken, dus er is weer wat toegevoegd in de TBR.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.