Uitmarkt bookhaul

Geplaatst op 30 augustus 2015 door Emmy in Haul / 22 Comments

Vandaag niet één maar twee hauls! Gisteren ben ik namelijk samen met Joanne naar de uitmarkt geweest, waar ik een aantal boeken heb gescoord.

Foto 30-08-15 11 53 08

Ik heb voornamelijk boeken gehaald bij Blossom Books. Myrthe was zo lief om twee boeken apart te leggen, omdat Esmee en ik deze graag wilde hebben en het natuurlijk altijd even afwachten is of iets er nog ligt. Ik had van te voren een wishlist gemaakt en hoopte ook dat Soulmates 2 en 3 er zouden liggen, maar helaas!

Bij mijn aankopen kreeg ik een promotie-boekje van ‘drie versies van ons’. Ergens klinkt het heel erg bekend. De omslag vind ik wel tof!

Voor 2,50 kocht ik het eerste deel van de Firelight serie; ziel van vuur. Deze serie wil ik al best lang lezen en het lijkt me leuk om te kijken hoe dit boek is in vergelijking met de Talon boeken van Julie Kagawa. Ik kon het voor zo weinig geld niet laten liggen, ook al weet ik dat vooral deel drie moeilijk te vinden is. Het boek ziet er nog netjes uit, al vind ik het papier wel erg wit. Geen buitenleesboek dus!

Voor of 2,50 of 5 euro (ik weet het even niet meer) kocht ik Storm & Stone. Ik weet niet echt of dit boek wat voor mij zal zijn, maar toch wil ik het graag proberen. Nu ik geen lid meer ben van de bibliotheek moet ik toch iets doen om alle blossom books te kunnen lezen? Het boek is een beetje verkleurd, maar ziet er verder nog prima uit.

Het boek wat ik apart had laten leggen omdat ik het perse moest hebben, was Silber 2, welke ik voor 5 euro kocht. De kaft is een beetje krom, maar dat overleef ik wel. Ik ben erg benieuwd hoe Liv’s leven verder zal gaan!

Een boek wat ik ook kocht vanwege het bibliotheek-ding is het derde deel van de Persefone project-trilogie: Het vonnis. Ik heb de eerste 2 delen van de bieb geleend, en dit zou ik normaal gesproken dan ook doen met deel 3.. Maar ja.. dan moet je dus wel lid zijn van een bibliotheek. Voor 2,50 vond ik dit een prima deal om de serie uit te lezen. Want series niet uitlezen is eeuwig zonde.

Naast dat ik de halve Blossom Books kraam leeg kocht, wist ik ook een boek te scoren bij Prometheus. Joanne wilde doorlopen, maar ik zei ‘dit is de uitgever van het bottenseizoen, misschien hebben ze de mimeorder‘. En toen zag ze hem meteen liggen. Ik vond al snel een tweede. Hoewel ik het boek probeerde aan te vragen bij de uitgever (dit geef ik eerlijk toe), kreeg ik op een gegeven moment geen reactie meer. Ik besloot het boek mee te nemen voor 5 euro.  Ik wil namelijk heel graag verder lezen!

Ik kocht voor Esmee nog een Silber 2 en betaalde Schim en Schaduw voor Joanne.. En ik moest 22,50 afrekenen. Goede deals zijn goed. Yay voor blossom. Dus voor zo’n 20 euro totaal kocht ik 5 boeken!

Hoe ik de uitmarkt vond? Ergens had ik er meer van verwacht. Overamstel had niet echt YA boeken mee die me wat deden en van Gottmer had ik ook alles al wat ik wilde. Lemniscaat had geen leuke kortingsacties en tja… Prometheus heeft natuurlijk niet zo veel YA.  Ik had gehoopt dat Luitingh er stond, want ik heb nog een enorme wishlist die voornamelijk uit hun boeken bestaat.. Maar helaas. Toch heb ik wel een mooie stapel boeken gescoord. Maar eerlijk is eerlijk; ik had op meer gehoopt!

Tags: ,

Divider

22 responses to “Uitmarkt bookhaul

  1. Super dat je zo’n leuke koopjes op de kop hebt kunnen tikken. Eigenlijk ben ik wel benieuwd naar Het tweede boek der dromen. Ok ok én evengoed naar de Mime-order en Storm & Stone.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.