Over twee weken leest de Leesbeesten Leesclub: Hof van Doorns en Rozen

Geplaatst op 25 maart 2016 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 0 Comments

Leesbeesten Leesclub

Over twee weken is het weer tijd voor de Leesbeesten Leesclub! Op vrijdagavond 8 april om 19.00 zullen wij het gesprek aangaan over Hof van Doorns en Rozen van Sarah J Maas. Dit boek verscheen onlangs bij Best of YA en de vorige leesclub koos vrijwel unaniem voor dit boek. Wij zullen samenkomen in het Young Adult gedeelte van Boekhandel Van Piere in Eindhoven. Iedereen is welkom, ook als je het boek in het Engels hebt gelezen of nog niet uit hebt.

Het beloofd weer een gezellige boel te worden en ik ga mijn best doen om jullie weer te voorzien van een aantal vragen. Kom je ook?

Hof van doorns en rozen (A Court of Thorns and Roses #1) – Sarah J. MaasHet bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

Ik heb er nu al ontzettend veel zin in! Tot over twee weken?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.