TTT | Top 10 van auteurs wiens achternamen beginnen met de eerste letter van de mijne

Geplaatst op 20 augustus 2015 door Emmy in TTT / 10 Comments

top10

Goedemorgen/middag/avond allemaal. Zoals jullie zien, is dit berichtje niet braaf om 8 uur vanmorgen verschenen. Dit komt omdat ik bij een update een deel van mijn database ben verloren. Gevolg; alle blogjes die ik sinds 14 augustus heb gemaakt (dus zowel verschenen als ingepland) zijn verdwenen. Ik kon wel janken. Hoewel gisteren een fantastische dag was omdat ik goede punten kreeg voor mijn scripties, kreeg het een bittenzoet randje toen bleek dat ik het echt kwijt zou zijn. FML. Dacht ik.. En ik werd al hysterisch als ik dacht aan de 12 (!) blogposts die opnieuw gedaan zouden moeten worden. Nu het de volgende dag is, voel ik meer rust. Ik ga alles gewoon in alle rust herschrijven en mijn best doen. Hierdoor kan het zijn dat er vandaag een aantal blogposts verschijnen; deze zijn dan allemaal van vorige dagen en wil ik toch opnieuw plaatsen. Ik gaf ook aan de TTT misschien zelfs over te slaan, maar omdat ik de foto toch al gemaakt had, plaats ik deze graag toch nog in dit blogje. Zonder al te veel poespas (en ik heb geen puf om alle linkjes die ik eerder had gezocht opnieuw te zoeken).. Maar toch een rijtje van 10 boeken waarbij de naam van de auteur begint met een R. En geloof me, ik vond het heel erg makkelijk deze te vinden (voordelen van zo veel boeken). Ik ben ook wat auteurs vergeten.. sorry. Volgende keer weer.

IMG_0570

Overigens zijn alle boeken dikke aanraders en is van vrijwel elk boek een recensie verschenen, welke je kunt vinden in mijn recensie overzicht.

Excuses voor het ongemak!

Tags:

Divider

10 responses to “TTT | Top 10 van auteurs wiens achternamen beginnen met de eerste letter van de mijne

  1. Oh wat vervelend voor je Emmy dat er zomaar blogposts zijn verdwenen. Ik wist niet eens dat dit kon. Hopelijk is het nog op te lossen. Helemaal opnieuw herschrijven lijkt me best lastig.
    Ik denk dat het verstandig is om eens te kijken naar een goede back-up mogelijkheid. Dat ga ik eerst maar even doen.

  2. Marleen

    Wat een lastige deze week haha! Ik heb maar één boek met de Z in mijn kast staan: De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafon.. Lastige achternaam met een Z hoor 🙁

  3. Ik hoop echt dat ik het nooit moet meemaken. Dat vooruitplannen is super handig, maar dan al je blogposts kwijtspelen én helemaal opnieuw moeten beginnen … Hopelijk wordt er inderdaad iedere dag een backup gemaakt via de server van mijn echtgenoot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.