TTT | Top 10 planken uit mijn boekenkast

Geplaatst op 7 mei 2015 door Emmy in TTT / 23 Comments

top10

Het is weer donderdag en dus tijd voor de dag van de lijstjes! YES. Het thema van deze week: De top 10 planken uit mijn boekenkast. De meesten van jullie hebben boekenkasten waar je oprecht trots op bent.. En gelijk heb je! Het is heerlijk om te kunnen pronken met je mooie boeken! Misschien vormt deze tot 10 wel je hele boekenkast! Ikzelf heb wel meer dan 10 planken en laat mijn 10 favo planken graag aan jullie zien. Ik verander de indeling van mijn planken best vaak, dus dit zijn de meest actuele kiekjes van mijn kasten.

De volgorde is weer willekeurig.. En ik vond het echt wel moeilijk om maar 10 planken uit de kiezen. Enjoy!

1ttt9

Hierboven zie je een plank met naslagwerken en graphic novels..Ook mijn (kunst)historische boeken staan er tussen. Hier staan echt wat super mooie boeken tussen, vandaar dat ik deze plank heb toegevoegd. Ik mag hem overigens ook wel even stoffen.

1ttt6

Een van mijn Engelse boekenplanken. Hier staan een aantal van mijn favoriete boeken tussen.

1ttt1

Mijn Harry Potter plank mag zeker niet ontbreken! Zonder deze plank, was ik nooit zo’n grote boekenwurm geworden als ik nu ben.

1ttt7

Weer een plank met voornamelijk Engelse toppers. Hier staan onder andere de boeken van Snyder en Maas tussen, beide grote favorieten!

1ttt8

Mijn van Goor plank. Mijn favoriete van Goor boeken staan mooi bij elkaar hier. Jammer dat hij vol is! Samensmelting is overigens uitgeleend.

1ttt2

Dit is mijn fantasy plank met boeken die ik echt heul tof vind. En Jon Snow (en Joffrey) staan op wacht.

1ttt10

Darren Shan plank! Ja ik ben echt een groot fan en dat bewijst deze plank wel.

1ttt5

Dit is mijn clavis/blossom book plank. Helaas passen de paperbacks van blossom er niet mee bij. Ik wilde namelijk al deze mooie hardcovers bij elkaar hebben. Er staan ook elfjes op deze plank.

1ttt4

Mijn Moonplank! Uitgeverij Moon heeft echt heel veel super toffe YA fantasy boeken, dus die staan mooi hier. Water en vuur staat er ook tussen, want die vond ik er qua sfeer wel bijpassen. Ook deze plank is bijna vol.

1ttt3

Tot slot mijn tetrisplank. Hier zat veel ruimte in, maar ik heb het zo vol mogelijk weten te bouwen. Op de voorgrond zie je trouwens een copic marker, een super fijne tekenstift. Hier staan onder andere mijn boeken van Cassandra Clare, maar ook mijn Julie Kagawa’s en nog wat andere super goede boeken.

Hoe vonden jullie de foto’s? En hebben jullie ook een favoriete plank? Deel je link naar jouw ttt in de reacties!

 

Tags:

Divider

23 responses to “TTT | Top 10 planken uit mijn boekenkast

  • Ik heb inderdaad erg veel boeken..en daar ben ik trots op! De meesten betekenen heel veel voor me. 🙂 En dankjewel! Veel plezier met lezen!

 1. Ik ben echt hartstikke jaloers op jouw boekenplanken! Omdat ik nu tijdelijk bij mijn schoonvader woon, heb ik mijn eigen boekenkasten niet en ook een pak minder ruimte dus ik moet het stellen met twee zielige plankjes terwijl ik normaal wel makkelijk drie à 4 boekenkasten vol krijg.
  Hopelijk zijn onze renovatiewerken snel achter de rug en kan ik ook pronken met mijn eigen boekenplanken.

 2. Wauw! Jij hebt echt superveel boeken. Die onderste foto vind ik een leuke tip om meer boeken kwijt te raken in je kast. Ipv ze er horizontaal bovenop te leggen, er onder zetten. Superleuke tip die ik ga onthouden!

 3. Helaas heb ik nog geen 10 boekenplanken, daar is de ruimte niet voor… Ooit als ik mijn eigen huis heb dan wil ik een kantoor/bibliotheek. 😀

 4. Zo jij hebt er echt veel!
  Leuke manier van indeling heb je ook.
  Ik vind het altijd erg leuk om naar iemand anders boekenkast te kijken en struin dan ook graag ff tussen de boeken die ze hebben, maar zelf heb ik er geen.

 5. Gaia Steinbuch

  Wat een leuke TTT! Jouw planken zien er echt mooi uit, en ik zie veel leuke boeken. Ik heb geen blog, maar ik zou eens goed na moeten denken over wat mijn tien favouriete planken zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.