TTT | Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten.

Geplaatst op 3 september 2015 door Emmy in TTT / 17 Comments

topten

Het schooljaar is nu voor iedereen weer begonnen en daarom leek het me leuk de TTT deze week in het teken te zetten van schoolklassen. Welk personage zou  jij graag bij je in de klas willen hebben? Een lastige vraag en lastig voorstellen als je al een tijdje niet meer in een echte schoolklas zit (ik sta er nu immers voor, haha).

Toch heb ik een klasje weten te vormen. Natuurlijk zitten we allemaal op Hogwarts, want dat is mijn favoriete school ooit. En dit zijn mijn klasgenoten (Bloggers die bij mij in de klas zitten niet meegeteld).

 1. De Weasley Twins (Harry Potter). Hen heb ik gekozen omdat ze zo grappig zijn en ik wel van wat lolbroeken in de klas houd. Het enige puntje is dat ik een beetje bang ben dat zij geintjes met hun klasgenoten uithalen en ik van Slytherin ben. Dus doelwit. Help.
 2. Luna Lovegood (Harry Potter). Wie wil er nou niet met Luna in de klas zitten. Ze is een beetje maf, maar daar hou ik juist enorm van. Volgens mij is het enorm grappig wat voor een bijdrage zij kan leveren in een les.
 3. Eleanor (Eleanor & Park). Sorry Park, jou laat ik thuis. Ik neem mijn tweelingzus namelijk mee naar Hogwarts. Gaan we samen comics lezen. Tevens wordt het gingergehalte dan lekker hoog in ons klasje.
 4. Percy Jackson (Percy Jackson). Volgens mij wordt dit grappig, maar brengt dit ook wat leven in de brouwerij. Af en toe wat monsters enzo… Spannend.
 5. Cass (Supernatural)
 6. Dean (Supernatural)
 7. en Sam (Supernatural). Want sexy mannen. Die ons dan wel redden van al die monsters van Percy. En ik kwijl dan wel naar Castiel. Want jummie.
 8. Jon Snow (Game of Thrones). Want natuurlijk willen we in een klas vol hunks. Jon kan ons tevens leren zwaardvechten, wat vast een heel nuttige toevoeging aan ons academische leven is.
 9. Korra (The Legend of Korra). Zij is Kick-ass. Ik wil dat ze mij leert waterbenden. Ik zou best wel bevriend met haar kunnen worden denk ik. Ze wordt in ieder geval zo’n klassenaanvoerder, denk ik.
 10. Diana (Allerzielen). Diana is mega slim en een heks.. en ik zou graag met haar samenwerken om te putten uit haar enorme historische kennis.
 11. Simon (The Mortal Instruments). Een extra klasgenoot is Simon. Hij is nerdy en we hebben dezelfde hobby’s.

Volgens mij ben ik wel tevreden over deze klas. Kom jij er ook bij?

 

Tags:

Divider

17 responses to “TTT | Top 10 personages waarmee je in de klas zou willen zitten.

 1. Luna heb ik ook! 😀 De SPN-mannen zijn mss wel wat oud voor op de schoolbanken, en ik kan me ook niet inbeelden dat Dean en Cas er een succes zouden zijn, haha 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.