TTT | Top 10 Personages die mij gezelschap mogen houden op een onbewoond eiland

Geplaatst op 7 augustus 2014 door Emmy in TTT / 10 Comments

Elke week leggen de dames van De Lady Library een moeilijke kwestie voor: een top tien maken aan de hand van een gegeven thema of onderwerp.  Deze Top Ten on Thursday vind ik altijd erg leuk om in te vullen, en ik merk ook dat hij flink gelezen wordt. Bedankt daarvoor! Ik zal mijn best doen om hem elke keer weer zo leuk mogelijk in te vullen.

Deze week is het thema: Een top 10 van personages die mij gezelschap mogen houden op een onbewoond eiland. Ok.. Ik stel me hierbij dus voor dat ik vrijwillig op een boot stap met 10 andere personen terwijl ik weet dat ons schip gaat zinken en we aanspoelen op een bounty eiland. Nu word ik nog wel eens zeeziek, dus dat wordt een giller. Maargoed… Ik wil dan wel dat het eiland in kwestie een fijn klimaat heeft, een tof bos, geen enge dieren, veel boeken, een mooie boomhut, een wit strand en een goede wifi verbinding. En palmbladeren waar mijn slaven, sexy onderdanen eh.. inwoners mee naar me kunnen wapperen. Want het oog wil ook wat. Zal ik dan ook alleen maar sexy mannen meenemen (mannen zijn praktisch, want die zijn sterk?) of ook wat vrouwen (voor de vriendschap.. Al mogen ze de mannen dan niet inpikken.. Zegmaar).

  1. Wolf (The Lunar Cronicles). Move over Scarlet. Al zou die wel weer meemogen als vriendin.. Nee.. Want dan zitten zij alleen maar samen.
  2. Graham (Once Upon A Time) DAT ACCENT.
  3. Oberyn Martel. Dan wel uit de serie he.
  4. Jon Snow.
  5. De Duisterling.
  6. Magnus Bane. Dat hij en Oberyn daarna misschien liggen te rollenbollen nemen we maar even voor lief.
  7. Puck. Want hij is grappig
  8. Simon, want sexy nerd alert?
  9. Edward Elric. Lijkt me erg handig, zo’n alchemist die vrijwel alles kan maken. Ja ja, ik denk ook heus wel praktisch.
  10. Mijn vriend. Want anders zou ik hem te veel missen.

En dan mogen ze allemaal om mijn hand strijden. Want ik ben hun koningin. HA!

Tags:

Divider

10 responses to “TTT | Top 10 Personages die mij gezelschap mogen houden op een onbewoond eiland

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.