TTT | Top 10 Goede voornemens

Geplaatst op 15 januari 2015 door Emmy in TTT / 16 Comments

top10

Het is weer donderdag en dat betekent: Top Ten on Thursday-tijd! Al maanden doe ik braaf (vrijwel) elke donderdag mee met deze door De Lady Library georganiseerde rubriek. Elke week leggen zij een thema voor waarin bloggers worden uitgedaagd een lijstje samen te stellen. En net als vele bloggers heb ik nog net geen lijstjes-obsessie. Deze week: een top tien van Goede voornemens, deze zal al dan niet blog gerelateerd. Oh, lastig hoor! Maar ik ga er voor!

1. Project Healthy weer oppakken & dus weer meer op mijn voeding en beweging gaan letten. Ja, het zijn allemaal smoesjes, maar ik vind het erg lastig om een goed ritme te vinden buiten mijn werk, opleiding en stage om. Maar daar moet ik wel voor gaan. Jullie hebben vast wel gemerkt dat er al een tijdje geen Project Healthy post is geweest.. Maar dit komt zeker door.

2. Doorgaan met Expeditie Boekblogginson. Ik wilde helemaal niet dat dit op een laag pitje kwam te staan; ik wilde juist gelijk blijven lopen met de serie. Helaas lukte dit om allerlei redenen niet. Toch ga ik dit binnenkort ook weer oppakken.

3. Een groot deel van mijn nog te lezen plank weglezen. Deze maand hoop ik belachelijk veel te lezen. Als mij dit lukt, dan is mijn plank serieus ingekort en dan voel ik me ook minder schuldig als er nieuwe boeken bijkomen. Met een beetje mazzel kan ik in combinatie met Project Healthy dan binnenkort heel leuk nieuw leesvoer scoren.

4. Mijn diploma halen. Ik hoop in juli af te studeren als docent Beeldende Vorming. En dan natuurlijk ook een baan te vinden in dezelfde sector!

5. De Blossom Books Coverwedstrijd winnen. Dat zou zo fantastisch zijn.. En natuurlijk een opening naar meer ontwerp werk! Want dit is meteen mijn volgende doel.

6. Meer tekenen, ontwerpen etc. Ik loop – eerlijk gezegd – ook best wel wat achter met wat opdrachten. Want ik neem soms veel te veel hooi op mijn vork. Ik hoop dan ook meer ruimte en tijd in te kunnen plannen voor creatieve uitspattingen.

7. Hele toffe ondernemingen kunnen plannen namens mijn blog & met al mijn blogvriendjes want ik heb dankzij het bloggen echt mega mega mega lieve mensen ontmoet die ik echt als vrienden ben gaan zien. Ik heb al zulke toffe dingen met hen mogen meemaken en ik hoop dat er nog vele toffe dingen bij gaan komen dit jaar!

8. Verhuizen. Hoop ik. We willen echt meer ruimte.

9. Een betere planning/ritme krijgen in het algemeen. Weg met die stress!

10. Mezelf zijn en blijven, maar daarin ook groeien.

En, wat zijn jullie voornemens?

Tags:

Divider

16 responses to “TTT | Top 10 Goede voornemens

  1. Sylvia

    Mooie voornemens! Veel succes! Duim voor je mee met je cover!
    Mijn voornemen is mijn diploma halen (en dan op naar de volgende) dit jaar, de rest van mijn voornemens maak ik per dag.

  2. Kim Milkyway

    Mijn voornemen is vooral meer lezen, maar dat lukt niet zo erg. Ik lees op dit moment een boek waar ik bijna niet doorheen kom. Terwijl dat juist een van de boeken was waar ik echt heel veel van verwachtte.

  3. Ik duim alvast mee voor nr.5 en hoop dat je op die manier alvast één droom kan verwezenlijken. Dat gezond eten probeer ik ook telkens vol te houden. Niet zozeer een voornemen als wel een manier om altijd zo gezond mogelijk te leven. Met af en toe een uitzondering weliswaar. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.