TTT | Top 10 gele/oranje boeken

Geplaatst op 4 juni 2015 door Emmy in TTT / 7 Comments

top10

Het is weer donderdag… en dat betekent; Top Ten on Thursday-tijd! Elke donderdag doen vele bloggers mee met het maken van een top 10 aan de hand van een vastgesteld onderwerp. Deze week is het thema: top 10 gele/oranje boeken. Vandaag dus weer een reden om al je mooie boeken uit de kast te trekken en zo prachtige foto’s te delen.

En daar kom ik dan aan met mijn ingepakte kast. Voor mij dus geen mooie stapel deze week… Ik moet jullie helaas tevreden houden met een aantal plaatjes. Geloven jullie wel dat al deze boeken gewoon in mijn kast horen te staan?

Kijk mee naar mijn top 10!

top10

Op deze manier is het nog een beetje visueel, toch? Ik ben wel heel erg benieuwd welke boeken jullie van deze top 10 zelf ook uitgekozen zouden hebben… Of hebben jullie juist een andere topper gekozen? Ik vind al deze boeken stuk voor stuk echt heel erg tof, waarvan de meesten ook nog eens een heel persoonlijk verhaal bevatten.

En ik beloof dat de volgende kleuren TTT weer foto’s zal bevatten, hoor! Eerst even verhuizen!

 

Tags:

Divider

7 responses to “TTT | Top 10 gele/oranje boeken

  1. Creatieve oplossing! Voor mij zijn het bijna allemaal onbekende boeken, wat wel leuk is. Nu ben ik ze weer gaan opzoeken en heb ik er een paar op mijn TBR gezet ^^

  2. Ik vond het een leuke TTT! Zelf twijfelde ik over Eleanor en Park, heb hem er niet ingezet.. Maar er staan wel andere mooie oranje en gele boeken in mijn top 10!

  3. Ik wilde Eleanor & Park er ook in zetten, maar vond hem net niet geel genoeg :’D Meer gebroken/creme wit, haha 😛 Maar goed opgelost zo ^^ Hopelijk gaat het allemaal goed met inpakken en alles!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.