TTT | Top 10 Covers van boeken uit 2014

Geplaatst op 8 januari 2015 door Emmy in TTT / 8 Comments

top10

Boeken en covers… Voor mij is een omslag ontzettend belangrijk.. en met mij zijn er gelukkig nog vele andere mensen die er zo over denken! Toen bleek dat deze week het thema omslagen bij de Top Ten on Thursday van De Lady Library dacht ik meteen; oh, eitje… Dat doe ik wel even. Het gevolg: de hele dag stond er een leeg document open terwijl ik lessen over moest nemen. Ik met mijn grote mond.  En toen ’s avonds ook nog eens de enorme klus om tien covers te kiezen. Maar tien. Argh. Ach… kom lekker plaatjes kijken. Want we houden van plaatjes.

Danubia: een persoonlijke geschiedenis van het Habsburgse Europa

De avonturen van Alice in Wonderland & in Spiegelland

Splintered (Splintered, #1)

The One (The Selection, #3)

De IJzerproef (Magisterium, #1)

Shadow and Bone (The Grisha, #1)

Eleanor & Park

Heksenwaan

Witch Finder (Witch Finder, #1)

Clockwork Princess (The Infernal Devices, #3)

Tien covers die ik mooi vond, van boeken die ik heb gelezen in 2014… Want anders zou het zoeken naar een naald in een hooiberg zijn.

Wat is jouw favoriete cover?

PS. Over covers gesproken, stemmen jullie op de mijne?

PPS. Sorry… beetje saai vandaag. Maar plaatjes?

Tags:

Divider

8 responses to “TTT | Top 10 Covers van boeken uit 2014

  1. Tja, vooruitplannen bevat duidelijk niet enkel voordelen. Het leek me een leuk idee om in 2015 via lijstjes terug te blikken naar 2014. Een tijdje terug zette ik dus een lijstje met de mooiste covers van 2014 op de planning én blijkbaar ben ik niet de enige die zin had om mooie covers te verzamelen. 🙂

    Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat we deels dezelfde covers hebben gekozen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.