TTT | Top 10 boeken met een blauwe kaft

Geplaatst op 26 februari 2015 door Emmy in TTT / 20 Comments

top10

Sinds ik de top ten on thursday heb overgenomen, mag ik dus bepalen welke lijstjes iedereen mag maken. Dit is zowel een zegen als een vloek, geloof me, want ik moet natuurlijk zelf ook alles invullen. Toen ik de lijst samenstelde, leek het me leuk om heel random iets met een kleur te doen.. Dus een ’top tien van boeken met een blauwe kaft’. Eh.. right. Wat had ik op toen ik deze lijst opstelde? Vervolgens heb ik dus zelf enorm lopen hannesen met welke boeken ik dan in de top 10 ga gooien. Het liefst boeken die niet heel bekend zijn.. want dat lijkt een soort doel te zijn.. Dus The fault in our stars, the selection en divergent moesten meteen het veld ruimen. Zucht. En de boeken moesten in mijn kast staan. Het is dus best wel een random lijst geworden met boeken die ik gewoon tof vind, en toevallig blauw waren.

ttt4

1. Ster

2. De Golem en de Djinn

3. Brug der getijden

ttt3

4. Dochter van het woud

5. Angelfall 2

6. Assassins blade

ttt2

7. Unearthly

8. Shadows cast by stars

9.Β  Ballad

ttt

10. Liefde en andere vreemde woorden

11. De IJswoestijn

12. Allerzielen

Zo… dat ging eigenlijk best gemakkelijk.. Ik had de lijst nog wel langer kunnen maken, denk ik. Maar deze 12 moesten er gewoon op.. En zelfs dan nog wilde ik er meer toevoegen. Eervolle vermeldingen voor De ijzerprins, de stam van de holenbeer, heksen en demonen, bec, de eindeloze nacht, Eve & Adam, Avery en Scarlett. Ja joh Emmy, noem je hele kast maar op!

Zal ik jullie ooit nog een kleurenlijst laten samenstellen? Ik ben in ieder geval benieuwd of jullie ene blauwtje hebben gelopen, of dat het meeviel!

Tags: ,

Divider

20 responses to “TTT | Top 10 boeken met een blauwe kaft

  1. Wow, je hebt het goed voor elkaar: ik ken serieus niet één van deze boeken! Ja okΓ©, alleen ‘Liefde en andere vreemde woorden’ heb ik weleens gezien. En grappig dat jij er 12 hebt, ik kwam er eigenlijk ook achter dat ik zeker vijftien boeken met blauwe kaft heb. O.o

    • Ik had wel een lijst van 20 boeken kunnen maken denk ik! Maar ik vind het leuk om te horen dat veel mensen weinig van deze boeken kennen. Ik hoop immers dat ik via deze weg toch mensen wat nieuwe boeken aan weet te raden!

  2. Ook ik ken geen van deze boeken *shame on me* ;p De brug der getijden vind ik de mooiste cover die er tussen staat πŸ˜€ Leuk deze TTT, binnenkort ook maar eentje invullen πŸ˜€

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.