TTT | Top 10 Boeken die ik lees in de/op vakantie

Geplaatst op 24 juli 2014 door Emmy in TTT / 5 Comments

Jippie, het is vakantie! Maar natuurlijk gaat de top ten on thursday van De Lady Library gewoon door! Deze week is het ook nog eens een heel erg toepasselijk thema, want ik vertrek volgende week een weekje naar een camping en moet dus een hele zware keus maken: welke boeken neem ik mee? En welke laat ik thuis om later te lezen? Ik heb natuurlijk al wat boeken gelezen in deze vakantie, maar die tel ik even niet mee. Vandaag gaan we echt kijken naar de boeken die ik meeneem en verder wil lezen in de vakantie! En… Ik maak er maar even stiekem een top 12 van… 😉

1. Deep Blue * 2. De Wraak van de Wandelhoer * 3. The Assassin’s Blade

Deep blueDe wraak van de wandelhoerAssassin's Blade

4. Het Gouden Kompas * 5. Stad van Bloemen 6. Siege and Storm

Noorderlicht / Het gouden kompasStad van bloemenSiege and Storm

7. Torn * 8. Haunted * 9. Entice

TornHauntedEntice

10. De obscure waarheid van Mara Dyer  * 11. Witch Finder  * 12. Crown of Midnight

De obscure waarheid van mara dyerWitch FinderCrown of Midnight

Tags: ,

Divider

5 responses to “TTT | Top 10 Boeken die ik lees in de/op vakantie

  1. Oh, daar staan er nog zoveel op die ik nog niet heb kunnen lezen. Ik ben heel benieuwd naar Witch Finder & De donkere kroon. Nu ja, eigenlijk ben ik benieuwd naar al de boeken in je lijstje. Behalve Maya Dryer, want die heb ik reeds eerder gelezen. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.