The Starlight Blogger Award

Geplaatst op 20 december 2015 door Emmy in TAG / 3 Comments

Ik moet echt mijn tags en award-dingen beter gaan bijhouden, zeg. Het was namelijk al een hele tijd terug dat Rowan (My Pink Fairytale) de Starlight Blogger Award in mijn schoot worp. Door mijn drukke blogplanning en mijn drukke leven (tja, en ziek zijn) kwam het er maar niet van. Vandaag dan eindelijk antwoord op de vragen die bij deze award horen. Nu heb ik al vaker dit soort prijzen mogen krijgen en ben ik altijd weer benieuwd in hoeverre ze nou van elkaar verschillen.

Regels:
● Bedank degene en meld de naam van hun blog in jouw post.
● Antwoord op de 3 vaste vragen en de 3 vragen die degene die jou heeft genomineerd heeft bedacht.
● Nomineer 6 andere bloggers! Tijdens het nomineren, moet je bedenken welke bloggers een echte STARLIGHT blogger voor jou zijn.

De drie vaste vragen:
Als je iemand uit de geschiedenis zou mogen ontmoeten, wie zou dat dan zijn en waarom?

Jezus? Jeanne d’Arc? Hitler? Er zijn zo veel opties. Persoonlijk vind ik Jeanne een heel bijzonder personage uit de geschiedenis, maar ik zou ook kunnen kiezen voor iemand die nog heel wat uit te leggen heeft. Ik weet het niet. Misschien heb ik er niet zo veel behoefte aan. Ik heb het geluk dat ik nog veel familieleden heb die in leven zijn, dus ik voel ook geen behoefte om hen te ontmoeten.

Ik denk dat de geschiedenis vooral zo fascinerend is, omdat het zo makkelijk is om er een voorstelling van te maken. Ik wil mijn dromen niet kapot laten spatten als een zeepbel.

Wat is jou favoriete boek en waarom?

Jij bent mijn favoriete boek. Nee. Harry Potter natuurlijk. Al is dat een serie.

Wie is jou favoriete fictionele karakter en waarom?

Castiel (supernatural) want hij is mijn bae.

De vragen van Rowan:

Als je naar een onbewoond eiland zou verhuizen en je mocht maar drie boeken meenemen, welke zouden dat dan zijn?

Maar drie? Serieus? Telt een volle ereader en ongelimiteerd stroom ook? Nee? Kak. Dan kies ik voor Harry Potter en de Steen der Wijzen, Ontworteld en de Sprookjes van Grimm. Ik denk dat deze boeken voldoende lagen bevatten om me voor een hele lange periode bezig te houden. Verder vind ik het een rotvraag voor iemand die bijna 300 boeken heeft gelezen dit jaar.

Welk fictioneel karakter zou je graag als beste vriend/vriendin willen en waarom?

Als beste vriend of vriendin? Phoe, lastig. Ik zou er een hele boel op kunnen noemen, maar ik zou graag vriendjes worden met Charlie van Supernatural. Zij is echt een toffe chick. We zouden samen een groot fandomfestijn bouwen. En dan mag zij me leren hunten.

Van welk boek vind jij dat deze écht verfilmd zou moeten worden?

Angelfall, want ik heb zo veel liefde voor deze trilogie. Hij bevat voor mij alles wat een goede YA moet bevatten; spanning, gevaar, bijzondere personages, een vleugje romantiek en een heel bijzondere setting.

Hoewel ik eigenlijk van mening ben dat tags nu eenmaal voortgezet dienen te worden, heb ik besloten vandaag even niemand te nomineren. Ik zet elke maand drie boekbloggers in het zonnetje, dus ik raad je aan daar even naar te kijken.

Edit: Kwante heeft mij deze award ook gegeven. Hierbij haar vragen:

  1. Waar ben jij een ultieme fangirl voor?
    Harry Potter en Supernatural.
  2. Wie is jouw number 1 fictional crush?
    Momenteel? Castiel.
  3. Welk boek kijk jij het meest naar uit in 2016?
    Wat een lastige vraag! Ik kijk uit naar heel veel boeken, maar ik ben in januari erg benieuwd naar het nieuwe deel van Fallen; Schuld.

Tags:

Divider

3 responses to “The Starlight Blogger Award

  1. Ah Supernatural. Afgelopen week ging ik na het uitkijken van het zesde seizoen in de gietende regen met de fiets naar de bibliotheek om het vervolg te ontlenen en … dat was uitgeleend én gereserveerd door een volgende lener. Ik ben er nog steeds ongelukkig om vermits ik er echt van overtuigd was dat het wel binnen zou zijn. Jammer genoeg zal ik het dus nog even zonder de Winchesters moeten stellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.