The Spanish Love Deception – Elena Armas

Geplaatst op 15 juni 2023 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

The Spanish Love Deception – Elena ArmasThe spanish love deception door Elena Armas
Uitgever: Simon and Schuster | Februari 2021
Genres: Romantiek
Aantal pagina's: 468
ISBN: 9781398515628
Uitgave: Paperback
Goodreads
two-stars

Catalina Martín desperately needs a date to her sister’s wedding. Especially since her little white lie about her American boyfriend has spiralled out of control. Now everyone she knows—including her ex and his fiancée—will be there and eager to meet him.

She only has four weeks to find someone willing to cross the Atlantic and aid in her deception. New York to Spain is no short flight and her raucous family won’t be easy to fool.

Enter Aaron Blackford—her tall, handsome, condescending colleague—who surprisingly offers to step in. She’d rather refuse; never has there been a more aggravating, blood-boiling, and insufferable man.

But Catalina is desperate, and as the wedding draws nearer, Aaron looks like her best option. And she begins to realize he might not be as terrible in the real world as he is at the office.

Hoe hoge verwachtingen een boek de das om kunnen doen. Dat overkwam met met The Spanish Love Deception. Iedereen had het erover hoe leuk het boek wel niet is en ook leerlingen verzekerde me dat ik deze moest lezen. Nou, dat viel me een partijtje tegen.

Ik vond het boek rete saai en ik voelde totaal geen klik met de hoofdpersoon. Ze stond met zelfs een beetje tegen (maar dat komt helaas door bepaalde associaties). Het kon me werkelijk weinig schelen wat haar en haar ‘enemy – maar niet zo’n grote enemy – to lovers’ zou overkomen. Het was voorspelbaar en helemaal niet zo spicy als ik had verwacht.

Ik heb me dan ook door het boek heen geworsteld en mezelf meer dan eens afgevraagd waarom ik überhaupt de moeite deed om verder te lezen. In de hoop dat het meer mijn ding zou worden, denk ik. Helaas niet mijn ding!

De komende tijd plaats ik minder blogposts en kortere recensies.

two-stars

Tags: , ,

Divider

2 responses to “The Spanish Love Deception – Elena Armas

  1. Deze recensie is lang zat, want ik gniffelde al om de herkenbaarheid bij de eerste zin. Ik begeleidde de leesclub met dit boek op Hebban en ik vond dit boek echt een ramp. Wij zijn misschien te belezen hiervoor? Geen idee. Een andere ex-blogger gaf het ook een lage waardering, dus misschien is er toch een verband. Mijn recensie staat ook online.

    • Ik ga je recensie eens opzoeken! Misschien verwacht ik inderdaad meer van boeken… maar aan de andere kant kan ik toch wel veel genieten van soortgelijke boeken. Ik vind hem persoonlijk de tiktokhype niet waard, maar dat heb ik bij meer hypes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.