The Lunar Chronicles | Waarom Wolf & Scarlet OTP zijn

Geplaatst op 17 september 2017 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Vandaag houd ik een soort The Lunar Chronicles fan-dag op mijn blog; ik vind deze serie zo fantastisch leuk dat ik iedereen hem dik aanraad. Oke, ik wil ook wat #lunarhunt opdrachten voldoend via deze weg. En daarom wil ik het nu hebben over Scarlet en Wolf, veruit mijn favoriete koppen uit de gehele serie.

The One True Pairing (usually abbreviated as OTP, not to be confused with OOTP or OotP) is the couple that a fan or group of fans prefers over all other ‘ships. Canon and logic do not necessarily apply, and crossover OTPs are not uncommon. The degrees to which this is taken varies wildly.
Bron: tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/OneTruePairing
Een perfect passend koppel dus.

Speciaal voor Scarlet en Wolf maakte ik ook deze fanart.

Maar ik wil vooral wat argumenten geven waarom deze twee zo goed bij elkaar passen.

Allereerst maken ze het beste in elkaar los; Wolf blijft dankzij Scarlet zacht en Scarlet vindt haar vechtlust. Niet dat ze die niet heeft, maar ze ontpopt zich tot iemand om rekening mee te houden. Aan de andere kant is Scarlet ook een enorme steekvlam, maar dankzij Wolf kan ze die vurigheid juist goed sturen. Wolf is een stille kracht, maar vind in Scarlet iemand om voor te vechten.

(Zo lastig om dit hierboven zonder spoilers te moeten beargumenteren.. Daarom ook nog eventjes eentje met spoilers:)

View Spoiler »

Ondanks hun grote verschillen, vinden ze elkaar. Ze hebben allebei hun eigenaardigheden, hun littekens, maar hun liefde overwint. En dat is gewoon TE schattig.

Ondanks dat worden ze nooit echt klef. Want daar kan ik zo niet tegen. Het zijn strijders. Ze zijn kick-ass, zo samen. Ze hebben elkaar nodig, maar zijn alsnog zelfstandig… Maar ze weten dat ze elkaar alleen maar zullen versterken.

Anyhows… Wolf en Scarlet is mijn OTP van de Lunar Chronicles…. Sterker nog, misschien wel een van mijn favoriete YA koppels ever. Hier, neem een tomaat.

Wat is jullie favoriete koppel van The Lunar Chronicles?

Tags: ,

Divider

One response to “The Lunar Chronicles | Waarom Wolf & Scarlet OTP zijn

  1. Sanne van Gissel

    Ik ben het echt met je eens!! Scarlet en Wolf zijn gewoon heel leuk samen.
    Thorn en Cress vond ik te snel gaan, ze vonden elkaar in 1 keer leuk en ze hadden nog niet van die doordringende gesprekken gehad.
    Heel leuk dit, een dag voor TLC ♡

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.