Te verschijnen young adults in januari 2020

Geplaatst op 31 december 2019 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Op deze laatste dag van 2019 heb ik weer een overzicht met daarin de young adults die in januari zullen verschijnen. Na een bedroevende decembermaand qua uitgaven, hoop ik dat januari weer heel wat moois beloofd! Mijn verlof komt er aan, dus ik heb binnenkort lekker wat tijd om met mijn neus in een boek te duiken (verwacht ik… mijn concentratie moet wel een beetje verbeteren.)

Nederlands

Schemering 3 - De kleuren van licht
Held
Heks & Jager

Yay, we kunnen eindelijk genieten van het slot van V.E. Schwabs trilogie! De kleuren van licht verschijnt in januari en spoiler: het is een heerlijk dik boek! Zelf kijk ik ook enorm uit naar Heks & Jager. Ik heb namelijk al veel enthousiaste geluiden over dit boek gehoord.

Grimmige avonturen van Sabrina
Leugenaar leugenaar

Ik kijk enorm uit naar het boek van Sabrina. Ik vind de serie erg tof en in januari komt het derde seizoen ook online!

Het zijn niet heel veel young adults, maar het zijn wel een aantal toffe boeken. Misschien heb ik er nog wat gemist: laat je de titel en auteur dan achter in de reacties?

Engels

The Night Country (The Hazel Wood)
A Heart So Fierce and Broken
Dark and Deepest Red

The night country is het vervolg op het hazelwoud en ik denk dat er ook heel veel mensen staan te springen om A heart so fierce and broken. Nu moet ik zelf deel 1 nog lezen, dus ik kan er nog weinig over zeggen of het ook wat voor mij is.

Infinity Son
Chosen
Nameless Queen

Infinity son viel mij enorm tegen: ik had er echt veel meer van verwacht.

Ik weet dat er nog heel wat meer Engelse boeken uitkomen in januari, maar ik wilde er maar een paar uitlichten. Veel van de boeken zegt me namelijk helemaal niks, of ik heb de hype erover gemist. Wederom: als jij nog een goede release weet, laat je hem dan weten in de reacties?

Met welk boek hoop jij 2020 te beginnen? Kijk jij uit naar een specifiek boek?

Tags: ,

Divider

6 responses to “Te verschijnen young adults in januari 2020

    • Iris

      Ik kijk enorm uit naar De kleuren van licht. Ik moet De kleuren van schaduw nog wel even uitlezen, maar dan kan ik wel meteen doorlezen. Heerlijke boeken! ♡

    • Heks & Jager ben ik ook erg benieuwd naar! De rest zegt me zo niks of ik heb het eerste deel niet gelezen. Nameless Queen springt er qua cover wel meteen voor me uit.

  1. Kim Milkyway

    Ik kijk vooral uit naar de drie nieuwe fantasy boeken van Godijn Publishing. Heks & Jager lijkt me heel tof maar die ga ik niet gelijk aanschaffen. Ik vind dat ik eerst wat series compleet moet maken. Een daarvan is de vervolgserie van Gone en die boeken koop ik waarschijnlijk eind volgende maand.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.