Te verschijnen young adults in februari

Geplaatst op 30 januari 2020 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Februari is aangebroken. Een bijzondere maand, want dit is ook de maand waarop ik ben uitgerekend. Ik heb nu lekker verlof en hoop de komende maand heel veel te kunnen lezen ter ontspanning. Ik heb in ieder geval een groot aantal toffe boeken op mijn TBR staan en ik denk dat er vast wel wat boeken bij zullen komen deze maand! Ik heb weer een overzicht gemaakt van te verschijnen young adult boeken en als je op het omslag klikt, kan je lezen waar het boek over gaat.

Nederlands

Net als de vorige maand is ook februari ook niet echt een uit-geef maand. Er verschijnt niet heel erg veel (wat goed is voor onze portomonnee). Maar er verschijnen wel echt boeken om in de gaten te houden!

Eerlijk duurt het langst
Onverwacht
Young & Awesome - Zij ging dood en ik bleef leven

Twee spannende boeken en eentje die hilarisch schijnt te zijn. Welk boek pak jij op? Ik denk dat ik voor Onverwacht zou kiezen, want dit klinkt wel als een boek waar ik nu in zou kunnen duiken.

Elfhame 1 - De wrede prins

En YES, eindelijk verschijnt De Wrede Prins in Nederland. Ik vind deze serie ZO LEUK! En de Nederlandse editie schijnt echt prachtig te worden: een hardcover met goud op snede. SO PRETTY. MUST HAVE!

Voor de liefhebbers verschijnen de Witcher boeken ook weer massaal, nu de Netflix serie zo’n succes is!

Engels

Engelse boeken zijn altijd behoorlijk lastig uit te zoeken, omdat er ook altijd veel paperbackreleases zijn van boeken die een jaar geleden al in het Engels verschenen. Misschien lag het ook aan mij dat ik niet heel veel zin had om urenlang pagina’s te blijven uitpluizen.. sorry!

A Good Girl's Guide to Murder
The Cerulean
Heartstopper Volume Three

Heartstopper 3 heb ik online al gelezen en is weer FANTASTISCH! Ik ship Nick en Charlie intens.

Heart of Flames
Ember Queen

Zelf wacht ik op de Nederlandse vertaling van Ember Queen.

Meer Engelse releases kan je vinden op deze pagina. Sommige boeken daarvan verschijnen echter iets eerder of later, wat ook van de Engelse markt een vrij karige maand maakt.

Welk boek wil jij deze maand absoluut kopen?

Tags: ,

Divider

One response to “Te verschijnen young adults in februari

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.