Summer Swap Unboxing

Geplaatst op 8 juli 2018 door Emmy in Haul / 7 Comments

Dit jaar besloot ik zelf geen summer swap te organiseren; er waren immers al twee vrij grote swaps aangekondigd op FB en een derde leek me – voor de meesten – gewoonweg te veel. Zelf besloot ik er aan een mee te doen; de summer swap van Kwante. Met een fijn budget om echt wat leuks voor je lootje te scoren, ging in zelf aan de slag. Ik was heel erg benieuwd wat ik zelf zou gaan krijgen en de doos heeft me een tijdlang aangestaard.

Gelukkig hoefden we uiteindelijk niet te wachten tot mijn verjaardag en mochten we de box vanaf donderdagavond al open maken. Benieuwd wat ik kreeg bij deze summer swap? Dat ga ik laten zien!

Daar stond hij dan, deze mega grote doos. Hier kan je natuurlijk absoluut niet omheen!

En hij zat enorm gevuld met allerlei pakketjes. Allereerst heb ik natuurlijk de kaart gelezen, waar mijn afzender een leuke boodschap had geschreven. Dankjewel Lindsay!

Waaaah wat veel! Waar moet ik beginnen!?

Begin met deze, human! Er zit wat lekkers voor me in!

Jaaaaa, jummmm jummmm. Katten blij, ik blij!

Ik ben vergeten allemaal losse foto’s te maken en mijn overzichtsfoto is ook opeens verdwenen, maar ik soms het natuurlijk graag even voor je op welke fantastische dingen ik heb gekregen.

 • Kattensnoepjes
 • Theezakjes om icetea mee te maken. Vet tof en ook heel lekker. Framboos met citroen smaak.
 • Zeemeermin servetjes (vet handig!)
 • Een toffe zomerse masonjar van stevig plastic.
 • Zomerse rietjes
 • Een Supernatural kussensloop. Hell yes.
 • Frozen tides
 • Unearthened

 • Snoepjes
 • Een supernatural sleutelhanger (hell yes 2!)
 • Een handwaaier (lol, handig nu!)
 • een zelfgemaakte slippersleutelhanger
 • Een zakje met mermaid handcreme en een schelpenzeepje, vet cute.
 • Een supernatural banner (altijd goed!)

Volgens mij heb ik nu alles. Het is zoooo ontzettend veel. Dankjewel! Ik heb de thee meteen geproefd en ik vond hem heel lekker! Helemaal niet bitter, wat je vaak met zelfgemaakte icetea hebt en ook niet zoet vanwege toegevoegde suikers. Precies goed en lekker passend bij de zomer!

Ik vond het heel tof om juist wat Supernatural items te krijgen, want daar krijg je meestal niet zo veel van.

Heel erg bedankt voor je fantastische pakket, Lindsay! En bedankt voor het organiseren, Kwante. Ik ga zeker weer meedoen in oktober!

Tags: ,

Divider

7 responses to “Summer Swap Unboxing

 1. Wat een tof zomers inpakpapier. Wel grappig, ik denk dat we allebei dezelfde Supernatural kussensloop hebben gekregen. Zelf kreeg ik ook nog twee halskettingen van Supernatural. Nu ja, ik kreeg super veel cadeau van mijn swapmaatje. Dat ze er van die mini waterijs-sticks had bijgestoken om in te vriezen vind ik helemaal super want die zijn hier al héél goed van pas gekomen met de hittegolf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.