September wrap-up

Geplaatst op 29 september 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Hoe is september alweer voorbij?! Het vloog voorbij en we zijn ondertussen alweer meer dan 5 weken van de zomervakantie verwijderd. Nog twee weken en dan heb ik alweer herfstvakantie. En daar kijk ik eigenlijk enorm naar uit, want dit jaar is echt in een hoge versnelling gestart. Veel hoger dan ik had voorgenomen.

Op het moment van schrijven ben ik meer snot dan mens, waardoor ik niet echt voor elkaar krijg wat ik wil. Ik geef me er maar aan over, want ik kan mezelf niet zomaar beter toveren.

Hoogtepunten deze maand waren onder andere ons weekendje weg naar Elfia en het bezoek aan Heksia. Dit waren erg leuke dingen om te doen en ik heb me er enorm mee vermaakt.

Ook geniet ik van de intrede van de herfst. Langzaam verkleuren de bomen en hoewel we ook echt warm weer hebben gehad, mag het van mij nog wel een paar weken 20 graden met een herfstzonnetje blijven. Dit is namelijk echt mijn weer. Heerlijk.

Mijn leesmaand was redelijk goed, al heb ik ook de tijd genomen om het nieuwste en laatste seizoen van Sex Education te bingen. Ook heb ik een boek niet uitgelezen. Ik wil me niet langer bezighouden met boeken die me tegenvallen, dus ik ga binnenkort beginnen aan wat boeken die al jaren ongelezen in de kast staan.

Dit las ik

Ik heb aardig wat boeken gelezen de afgelopen maand. Wel het ik Boudica deel 1 niet uitgelezen. Ik heb bladzijde 100 nog niet gehaald, maar toen wist ik al dat ik er geen aandacht voor had. Helaas! Ik heb ook veel boeken herlezen, wat natuurlijk niet echt top was voor mijn TBR.

 • Koningin van de onderwereld – Bea Fitzgerald
 • De elite – Kiera Cass (reread)
 • Dead witch walking – Kim Harrison (reread)
 • De aanslag – Harry Mulish
 • De one – Kiera Cass (reread)
 • Geheugen, geschiedenis, beschaving: een lofzang op de bibliotheek – Mira Feticu
 • Hex appeal – Kate Johnson
 • Nettle and bone – T Kingfisher
 • Komt goed – Annemarie Geerts (Luisterboek)
 • Hoe overleef ik alles wat ik niemand verteld? – Francine Oomen
 • 3pak 2023
 • Weyward – Emilia Hart

Met deze boeken ben ik nog bezig

Ik heb nooit al mijn boeken uit als ik zo’n wrap-up opstel en ook ben ik meestal in meerdere boeken bezig.

Nu ben ik nog bezig in:

 • The good, the bad and the undead
 • De sprookjes van Grimm
 • Kettingen van ijzer
 • Sistersong (luisterboek)
 • Groene hekserij

Nieuwe boeken

Ik heb dus echt een schandalige hoeveelheid boeken in huis gehaald. Waar het eerst nog oke-ish ging met mijn TBR, is het vanaf nu ‘all is lost’.

Deze boek kreeg ik:

 • Dollende geesten
 • De prins van trots
 • Dark hearts
 • See you on venus

Deze kreeg kwamen uit een box of eerdere bestelling

 • Waar de wind ons brengt (vet mooie special edition)
 • The Poison Trilogie (eindeljik, na een jaar wachten! Deze special editions zijn wel echt mega mooi.)

De boeken kocht ik op Elfia

 • A broken blade
 • The weaver and the witch queen
 • The Valkyrie
 • The book that wouldn’t burn

Deze boeken kocht ik in de boekhandel

 • Hoe overleef ik alles wat ik niet kan zeggen
 • A game of fate
 • The Wisteria Society of Lady Scoundrels
 • Dinine Rivals

Ja. Best veel dus.

Deze zijn nog onderweg – no shame

Ik bestelde misschien nog wat boeken die het eind van de maand nog binnenkomen. Laten we zeggen dat het een moment van een gebrek aan ruggengraat was. Zo krijg ik deel 3 en 4 van de Lore Olympus binnen en Art and Gwen are not in love. Heerlijk toch?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.