Schotland haul

Geplaatst op 4 september 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Vorig jaar kwam ik echt thuis met 14 boeken: in elke boekwinkel waar ik kwam, vond ik wel iets interessants. Nu heb ik me wat meer ingehouden, mede omdat we niet zo veel boekwinkels bezochten en omdat we ook niet zo veel tijd doorbrachten in degene die we wél bezochten. Toch ben ik erg goed geslaagd in twee winkels!

Waterstones

Allereerst gingen we tijdens een bezoek aan Inverness naar de Waterstones. Een mooie grote winkel met een groot aanbod. In de Hooglanden zijn niet bepaald veel boekwinkels, dus ik wist al dat het er niet meer zo wild aan toe zou gaan als toen we bij Dundee zaten. Wel had ik mijn Waterstones loyalty kaart opgezocht, want hij was vol en dus kreeg ik 10 pond korting!

Ik kocht een mooie hardcover editie van The Frugal Wizard’s Handbook for Surviving Medieval England. Hij had een paar pond korting en met die kortingsbon vond ik wel dat ik hem mocht bestellen. Daarnaast kwam ik een interessant boek tegen over murdermystery/magic in Edinburgh, maar dat bleek het derde deel te zijn. Het eerste deel bleek er ook te staan, dus nam ik The Library of the Dead ook mee,

The Works

Ik bezocht ook de WHSmith, maar ik kocht alleen nog maar een stapel boeken bij The Works. The Works zou je kunnen zien als de boekenvoordeel en het loont altijd om even te kijken. Je slaagt er of helemaal niet, of juist enorm. Voor mij was het jackpot! Ik vond namelijk een hele stapel withcy romance en ik had ze allemaal nog niet, dus ik nam ze lekker mee. Voor de vier boeken die ik uitzocht betaalde ik 12,50 pond.

Ik koos: Back in a spell, Hex Appeal, The Kiss curse en The league of gentlewomen witches. Vooral vervolgen en van een van de boeken heb ik het eerste deel niet (maar die staat al langere tijd op mijn wishlist). Ik ben blij!

Al met al ben ik enorm geslaagd en heb ik allemaal boeken meegenomen die hoog op mijn verlanglijstje stonden. Ik had vast meer kunnen vinden als ik meer tijd had genomen om te shoppen, maar dit vond mijn rekening ook wat leuker.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.