Ruilavond in Den Bosch bij Adr Heinen

Geplaatst op 28 augustus 2015 door Emmy in Evenement / 12 Comments

Volgende week is het zo ver; de Young Adult ruilavond in Den Bosch bij Boekhandel Adr Heinen! Op 4 september is iedereen van harte welkom rond de klok van 19.00 uur. Dan hebben we de hele boekhandel voor onszelf om boeken te ruilen en gezellig te babbelen over boeken.

heinen

Natuurlijk zal ik er zelf ook bij zijn met een stapeltje boeken, welke ik komende week op de facebookpagina van het event zal delen. Voel je vooral vrij om dat ook te doen, dan heb je misschien al een idee wat er te vinden zal zijn. De boekhandel zal zorgen voor een hapje, drankje en wellicht nog wat leuks.

Kom jij uit Brabant? Kom dan lekker langs! De boekhandel is prima te bereiken vanaf het station. Zie ik je daar?

YADENBOSCH

Tags:

Divider

12 responses to “Ruilavond in Den Bosch bij Adr Heinen

  1. Ik wens iedereen die erheen gaat veel plezier! 🙂

    Voor mij is het helaas niet te doen om te gaan ivm dat het s’avonds is en dat de terugreis dan een probleem word. Daarnaast zitten al mijn boeken op dit moment in dozen dus volgende keer beter.

  2. Ik hoop zo dat ik kan komen. Is beetje afhankelijk van school en of ik op de terugweg opgehaald kan worden op het station (aangezien ik in een boerengat woon waar na 6 uur geen bussen meer heen rijden 🙁 ).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.