Reading Challenge 2014

Geplaatst op 5 november 2014 door Emmy in Persoonlijk / 17 Comments

Gisteravond rond 22.45 reed mijn trein bijna Best binnen. Met een zucht sloeg ik mijn leesboek dicht. De One. Uit. Wat een goed einde. En toen besefte ik me opeens wat: dit was mijn 200ste gelezen boek van 2014. Aldus Goodreads dan. 200!? Godenliefheid, wat VEEL! Had jij van te voren durven zeggen dat ik met zo veel gemak die 200 boeken weg zou lezen?

20

Overachiever.

19

Mijn laatst gelezen boeken! Dat vind ik altijd zo leuk om te zien! Al die mooie covers!

Hoe veel boeken zal ik uiteindelijk in 2014 gelezen hebben? Nou, veel. Maar hoe veel? En hoe moet ik in hemelsnaam een doel voor 2015 stellen? Daar heb ik gelukkig nog wel voldoende tijd om over na te denken.

Tags: ,

Divider

17 responses to “Reading Challenge 2014

  1. wow 200 boeken. ik vond mezelf al stoer met 120 boeken. ben het pas later gaan bijhouden via goodreads maar vind het zelf al netjes van mij. en 50% daarvan is in het Engels.
    op naar de 250. staan wel wat pareltjes tussen die je hebt gelezen.

  2. Wauw, niet normaal zeg Emmy! Ik heb er 33 gelezen tot nu toe, maar dat moeten er volgend jaar wel meer worden. Dan heb ik mijn leeslijst voor Nederlands grotendeels ook afgerond en word ik niet meer zo ’tegengehouden’ door boeken die verplicht zijn.

  3. Ik zou het wel leuk vinden mocht ik op het eind van het jaar aan 200 boeken komen. EIgenlijk ben ik gestopt met het in het oog houden zodra ik mijn verhoogde challenge opnieuw had behaald. Momenteel ben ik dus gewoon aan het lezen én recenseren en op het einde van het jaar zie ik wel wat het uiteindelijke totaal is. Op die manier blijft het wel een verrassing natuurlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.