Op 6 maart: #Vraaghetdeboekblogger 3

Geplaatst op 28 februari 2016 door Emmy in Blogspiratie / 24 Comments

vraaghetdeboekblogger2

Volgende week is het weer tijd voor een #vraaghetdeboekblogger. Op zondag 6 maart om 20.00 begint alweer de derde editie! Op twitter kunnen jullie met de hashtag #vraaghetdeboekblogger alles vragen over boekbloggen. Iedereen is vrij om mee te doen; bloggers, lezers, uitgevers en andere geïnteresseerden.

Omdat er tijdens de eerste twee edities al ontzettend veel vragen zijn gesteld, leek het me goed om een thema te introduceren. Dat betekent absoluut niet dat er alleen maar vragen binnen dit thema gesteld mogen worden, integendeel. Maar het kan jullie helpen om goede vragen te bedenken of om er als blogger alvast over na te denken hoe jij er mee om gaat. Door gebruik te maken van een thema hoop ik dat #vraaghetdeboekblogger voor iedereen interessant blijft.

Het thema van deze maand is: Recensies en andere manieren om een boek onder de aandacht te brengen.

Hierbij kan je dus denken aan vragen over hoe een blogger begint met een recensie of hoe een blogger een bepaalde stem inzet. Of wat er in een recensie thuishoort. Je kunt heel veel met dit thema, maar het lijkt me vooral inspirerend om elkaars talenten te benutten. Er zijn namelijk nog veel meer manieren om een boek online te promoten!

Zelf zal ik ook weer vragen stellen en antwoorden geven op al jullie vragen. Passend bij het thema zal ik ook een boekje opendoen over hoe ik zelf een boek – naast een recensie – onder de aandacht breng onder mijn lezers. Gedurende de avond laat ik die voorbeelden zien en mogen jullie me alles vragen over hoe ik dat bedacht heb of aanpak. Het boek dat ik daarvoor heb gekozen is Hof van Doorns en Rozen. Dit is namelijk een boek die ik op verschillende manieren op mijn blog laat zien. Mocht jij ook een mooi voorbeeld hebben van zo’n boek of zelf een manier hebben bedacht om bijvoorbeeld Hof van doorns en rozen onder de aandacht te brengen, tweet op 6 maart dan mee met de hashtag #vraaghetdeboekblogger.

9789000348275_download

Doe jij ook weer mee?

Tags:

Divider

24 responses to “Op 6 maart: #Vraaghetdeboekblogger 3

 1. Wat leuk dat er alweer een derde #vraaghetdeboekblogger komt. Als ik tijd heb en er ben dan zal ik zeker aanwezig zijn. Hopelijk wordt de hashtag dan weer trending! 🙂

     • Bedankt voor je snelle antwoord! Ik heb net mijn allereerste boekrecensie geschreven, dus ik weet nog niet echt wat “normaal” is zeg maar. 🙂 Bovendien ben ik geen echte boekblogger, maar heb ik een algemeen blog waarop ik blog over wat ik leuk vind.

     • Wat spannend! Er is niet echt een ‘normaal’. Je mag gewoon lekker schrijver zoals jij het graag wilt hebben.

 2. Ik kan zelf op 6 maart helaas niet, wat ik wel jammer vind! Ik vond het de vorige keer erg leuk 🙂 Handig ook dat je er nu een thema aan hebt gekoppeld. De volgende keer doe ik hopelijk weer mee!

 3. Het ziet er naar uit dat ik deze derde editie misschien zal moeten missen. We zijn die dag waarschijnlijk pas laat terug thuis. Maar zelfs als ik niet kan meedoen op het moment zelf ga ik zeker nadien even lezen wat ik gemist heb hoor. Heel benieuwd wat er rond dit thema gevraagd zal worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.