Oops, I did it again!

Geplaatst op 24 augustus 2022 door Emmy in Haul / 0 Comments

Dit jaar ga ik niet naar yalc, dus koop ik ook geen enorme stapel boeken!” – Emmy, begin dit jaar.

En toen was ik in Schotland en bezocht ik wat boekhandels en dacht ik: Ach, what the hell.

Ik kwam dus met zo’n 14 boeken thuis en ik ben er stuk voor stuk blij mee. Natuurlijk laat ik ze zo even zien. Schotland was heerlijk. Het was zo fijn om echt even weg te zijn. Want dat was hard nodig: loskomen uit de sleur. We hadden een fantastisch huisje op een heerlijk park. De heide stond in bloei en we hebben elke dag leuke dingen gedaan. Links rijden bleek een eitje en Lily was de makkelijkste peuter ooit. Echt, van boot tot uren in de auto: ze vond het prachtig. En dus kochten we ook wat boeken voor haar. Maar ik kocht dus vooral boeken voor mezelf.

Ik kocht:

 • A touch of ruin & A touch of malice (tja, na A touch of darkness wilde ik door!)
 • The green witch & The witch’s book of selfcare (voor echt een chille prijs!)
 • Book lovers & Beach read
 • Reputation
 • Where the crawdads sing
 • Forging silver stars
 • Twin crowns
 • How to stop time (ik vond Midnight library erg indrukwekkend).
 • Threadneedle
 • The witch’s heart
 • The spanish love deception.

Er waren echt overal mooie deals, waardoor ik zelden de volledige prijs betaalde. Al heb ik nu wel een volle Waterstones spaarkaart. En valt je nog wat op? Ja. Het is minder YA dan normaal. Want ik had zin in al deze boeken.

Ik las trouwens ook veel, dus hoewel mijn TBR mega gegroeid is en mijn 3-planken weer naar vier ongelezen boekenplanken zijn gegroeid, vind ik het allemaal best.

Ik had dus een fantastische leesweek. Ik had tekenspullen mee, mijn switch, mijn borduurwerk. Maar eigenlijk wilde ik vooral lekker lezen in de avond (en Rummikubben). Duistere dagenraad las ik zelfs in twee (!) dagen uit. Zo invested was ik in het boek. ZO GOED. Ik las veel van school en in sommige boeken was ik al begonnen. Maar daar tegenover staat ook dat ik nog in twee boeken ben begonnen die ik nog niet uit heb. Een heerlijke leesweek dus.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.