Wij onthullen…. De Boek Pioniers!

Geplaatst op 3 april 2016 door Emmy in Vlog / 17 Comments

logoklein_TBP

Weken geleden was het dat Katja en ik voor het eerst samenkwamen omdat we allebei een leuk plan hadden. Langzaam maar zeker – nee eigenlijk best wel snel – wisten we het in een vorm te gieten. Wij wilden vragen beantwoorden. Vragen van lezers die wij constant terug zien komen, maar ook vragen van onszelf. Daarom hebben wij besloten samen te gaan vloggen onder de naam De Boek Pioniers.

Betekent dit dat Zon en Maan en That Blonde Woman zullen stoppen!?!?!?!?!?

NEE!

Never nooit niet!

De Boek Pioniers is een samenwerkingsproject waarin we onze beiden krachten bundelen en zo een geheel nieuw platvorm bieden ter aanvullen van onze blogs. Zie het als een verlengde van onze blogs. Wij wisten namelijk dat wij samen meer konden bereiken en dat we op deze manier onze passie weer op een net andere manier kunnen uiten.

In de vlogs op dit nieuwe kanaal nemen we dringende vragen over het boekenvak onder de loep. Met behulp van experts zoeken wij uit hoe het echt zit, maar leggen we ook uit wat bepaalde begrippen bijvoorbeeld betekenen. Maar misschien leggen we het beter uit in onze introductievideo:

Wij kijken er ontzettend naar uit om als De Boek Pioniers  nieuwe kansen aan te grijpen en ons te focussen op het informatieve aspect van vloggen. Wij denken namelijk dat wij op deze manier een heel eigen manier van vloggen ontwikkelen en zo een toegevoegde waarde kunnen zijn aan de booktube community.

Binnenkort komt onze eerste aflevering online over Debuteren op je 15e en daar kijken we natuurlijk ontzettend naar uit. Bovenal het is vooral lekker dat we niet meer onze mond hoeven te houden over dit plan! Ik hoef nu niet meer zo geheimzinnig in mijn dagboekjes te zetten dat ik ‘een afspraak had waar ik later meer over vertel.’

Mocht je vragen hebben of een tof idee? Neem dan vooral contact met ons op!

 

Tags:

Divider

17 responses to “Wij onthullen…. De Boek Pioniers!

  1. Kirsten van Romondt

    Superleuk dames! Ik kijk uit naar de eerste resultaten van jullie samenwerking! Succes en veel plezier ??

  2. Wat leuk! Ik ben zelf ook bezig met het drukklaar maken van mijn debuut en omdat ik het best frustrerend vond als beginnende schrijver dat ik niet echt info vond over het hele proces, hoe ik ook op mijn blog artikels bij over het hele schrijf- en uitgeefproces. Ben heel benieuwd naar jullie eerste video 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.